Browary Regionalne Jakubiak
Collapse
X
-
Tak tylko sobie przywołałem, akurat te głośniejsze przykładyComment
-
Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
Jeżeli to gdzieś już się pojawiło, to z góry przepraszam. Usłyszałem dzisiaj, że któryś z browarów grupy BRJ szykuje 3 nowe piwa, w tym orzechowe. Czy ktoś to może potwierdzić? Nie interesuje mnie to orzechowe, tylko 2 pozostałe. Ciekawe, co to może być...Comment
-
Comment
-
No pewnie że była. Ale nie z Ciechana.
Ja etkę na ciechanowską porterówkę mam już chyba od roku ale pewnie dopiero teraz się przegryzła (porterówka, nie etka) w beczkach i ma pojawić się na rynku.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Możesz pokazać? To będzie porterówka na ichnim porterze? Nie mam pewności czy nazwa nie jest zastrzeżona.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Przy podziale łupów gdy Polmosy zaczęły robić pod siebie (na siebie), marki wódek gatunkowych zostały zastrzeżone, każdy wziął swoje i dlatego teraz nie ma Extra Żytniej z jakiegokolwiek innego Polmosu poza Polmosem Bielsko-Biała. Tak więc ktoś mógł nazwę zastrzec, a wódki już potem na rynek nie wypuszczać.Last edited by Petitpierre; 2014-10-31, 20:31.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Okowita słodowa, czyli destylat słodowy. Jest potwierdzenie? Raczej nie nalewka (wódka gatunkowa niegdyś), przy takiej nomenklaturze.
Zobaczymy, jaka cena proponowana?Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Abstrahując od poglądów politycznych Jakubiaka, czy kawiarni Wrzenie Świata. Wyobraźmy sobie, że Kufle i Kapsle organizują publiczne wylewanie wyrobów Carlsberga. Pompują wydarzenie na faceboku, mediach etc. Czy uważacie, że prawnicy Carlsberga siedzieliby grzecznie i nie zaczęliby głośno ujadać? W tym kontekście działanie Jakubiaka uważam za normalne.Comment
Comment