Blogi piwne - spis

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Dublus
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.11
    • 2

Witam, zmieniłem domenę a co za tym idzie również adres. Zapraszam więc na nową stronę bloga. Bedzie trochę edukacj, trochę recenzji i sporo felietonów. Nowy adres:

Proszę też, o usunięcie mojego wpisu powyżej, aby się nie powielać.

Comment

• Prox
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2013.01
      • 18

Lista fanpage'y blogów piwnych na Facebooku: https://www.facebook.com/lists/4928506247600

Wystarczy subskrybować i po wejściu po lewej w "Piwne Blogi" (belka Zainteresowania/Interests) macie wszystko w jednym miejscu. Aktualizuję co miesiąc, wywalam też te, które umarły.

Dorzucam tutaj też siebie, niech sobie wisi: www.piwolucja.pl

Mam nadzieję, że lista na FB się przyda.

Comment

• darekd
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🍺🍺🍺🍺
        • 2003.02
        • 13036

Nie wiem czy było o tym blogu:

Czapa - The Hop Head of Poland. 44 osoby lubią to. O piwie, piwie i jeszcze trochę na temat piwa.

Comment

• e-prezes
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19319

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prox
          Aktualizuję co miesiąc, wywalam też te, które umarły.
          Mam nadzieję, że lista na FB się przyda.
          A po czym poznajesz, że umarły? Pytam z ciekawości, bo co prawda nie mam aspiracji na blogera, ale czasem mam wrażenie, że za rzadko piszę

Przyda się, zwłaszcza po eventach.

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
            Kupię / przyjmę skrzynki piwne - 10-15 sztuk - Opole i okolice
            ART
            Porządkuję burdel w piwnicy i potrzebuję z 10-15 skrzynek na piwo (bez butelek). Takich żeby pasowały butelki wysokości NRW. Najchętniej z browarów czeskich / niemieckich, ale nie wybrzydzam. Normalnie jak jestem w Czechach to biorę za kaucję jedną ale nie wezmę przecież naraz 15 sztuk...
            2022-03-16, 20:56
          • Ahumba
            Jelonki, Wyki 11a, NaWyki Piwne
            Ahumba
            Nie wiem, czy to jest kontynuacja Pubu Ale Dobre Piwo. Adres ten sam. Po tamtym śladu nie ma a między apteką a Biedronką w pawilonie PRL-owskim jest pub & bar NaWyki Piwne. Problem jest taki, że do środka nie weszłem gdyż w necie godziną otwarcia jest 16:00, na mapach google 17:00. A w...
            2025-03-03, 19:03
          • Ahumba
            2024.11.15-16 - Poznań, Poznańskie Targi Piwne & Hempathy Expo
            Ahumba
            Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
            Start
            2024-11-15
            Koniec
            2024-11-16
            Adres
            Głogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie
            2024-09-22, 10:22
          • etman
            Piwowar nr 50
            etman
            Hejka, przez jakiś będę się tu udzielał w imieniu Centrum Piwowarstwa

Niedawno dotarł do nas Piwowar nr 50.

Numer 50 magazynu "Piwowar" skupia się głównie na grodziskim piwowarstwie, prezentując różnorodne aspekty tego stylu. Zawiera wywiady z pasjonatami...
            2024-09-18, 14:25
          • etman
            Piwowar nr 53
            etman
            W 53. numerze Piwowara, magazynu dla domowych piwowarów, znajdziemy solidną dawkę inspiracji, wiedzy i humoru. W wywiadzie numeru bohater zdradza, jak z hobby można zrobić pełen etat, a dział stylów skupia się na klasykach w nowym wydaniu: rzemieślniczych lagerach, pilsach i recepturze, która...
            2025-06-17, 20:34
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...