ROZPACZ.....

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• popek888
    czyżby zakażenie piwa? możliwe przyczyny, moje długie wywody
    popek888
    Witam. Z góry przepraszam, że aż tyle w tym poście pisania rzeczy Dla was pewnie oczywistych, ale chciałbym krok po kroku opisać to ważenie, bo może znajdziecie gdzieś błąd i wytkniecie, dzięki czemu uniknę przykrych rozczarowań w przyszłości.
    13 czerwca ( sama data już powinna...
    2010-06-24, 11:57
  • dadek
    Ostrava, Martinovská 50, GarážMistr
    dadek
    Najnowszy browar restauracyjny w Ostravě powstał w budynku znanego od wielu lat klubu Rock And Roll Garage. Dojazd pod same drzwi zapewnia tramwaj linii 4, z którego wysiadamy na pętli Martinov. Na dachu sporego kompleksu dawnych garaży wita nas wielki neon Radegasta, a nad wejściem stara škoda...
    2013-03-22, 01:22
  • zythum
    a mnie nie było
    zythum
    a mnie w Tychach nie było, wyobraźcie sobie moją rozpacz. Wstałem o 4 rano, zjadłem śniadanie, byłem gotowy do wyjazdu i .......... złapało mnie takie coś co się wstydzę powiedzieć ale pewnie każdemu chociaż raz się zdarzyło (np. po zepsutym piwie)
    2001-10-29, 10:14
  • zythum
    Zdjęcia Pijalni Piwa
    zythum
    Piszę w piwie ogólnie bo nie wszyscy zaglądają na kolekcjonerstwo a prośba też chyba nie jest typowa.
    Postanowiłem zbierać (mam już kilka) zdjęcia polskich Barów Piwnych, Pijalni Piwa, Kiosków Piwnych Polski powojennej. Ogromna prośba, jeżeli ktoś dysponuje zdjęciami to proszę...
    2002-11-22, 12:08
  • Kimer
    Zawiercie, Obrońców Poczty Gdańskiej 20i, Intermarche
    Kimer
    Mieszkam w Zawierciu od roku i niestety pod względem wyboru piwa w sklepach jest tu koncernowa nędza i rozpacz, jedynie produkty lokalnego browaru trafiają się w części sklepów. Jedyny znany mi jaśniejszy punkt, to Intermarche, który w końcu postanowiłem opisać. Na dzień dzisiejszy w ofercie...
    2009-11-08, 22:57
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...