BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Królewskie, Haberbusch & Schiele Co. Sphinx Stout
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Inwestorem jest ukraińska grupa gastronomiczna Kumpel, reprezentowana przez pana Marka Zarkhina. Poza browarem we Lwowie posiada ona sieć pizzerii na całek Ukrainie (jedna będzie sąsiadować z browarem w Warszawie) oraz posiada (lub posiadała) kila restauracji w Warszawie.
Pierwotnie...-
Channel: Warszawa
-
-
Nurtuje mnie reklama jak na skanie poniżej.
Mam ją (tzn dokładnie to ksero) już gdzieś z kilkanaście lat.
Zastanawiają mnie kwestie co dokładnie przedstawia ? Szyld ? Reklamę prasową ? Może jeszcze coś innego ?
Patrząc na to niewyraźne ksero wydaje mi się że mógł...-
Channel: Identyfikacja
2016-11-01, 22:50 -
-
chętnie wynienię widniejącą na zdjęciu beczułkę Haberbusch & Schiele na beczułkę, szyld itede z Dolnego Śląska sprzed wojny.
Beczka jest w dobrym stanie, obręcze są dość zardzewiałe, ale nadają się do renowacji....-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Chciałbym określić wiek butelki - przybliżony
ma wytłaczane napisy
pod znaczkiem browaru:
Marka Ochronna
Własność Browaru
Haberbusch i Schiele
Warszawa
z tyłu pojemność: 0,5 L
a na denku:
38.
Ujście
...-
Channel: Identyfikacja
-
-
Poszukuję do pracy doktorskiej zdjęć opakowań i reklam browaru warszawskiego z lat 1846-1865, kiedy browar należał jeszcze do trzech wspólników Haberbusch, Schiele i Klawe. Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc. Oczywiście wyniki moich badań zamieszczę w browarze
.
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
- Loading...
- Koniec listy.