Rynek piwa w Polsce - Ranking 2016

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • eloszelo
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.08
    • 1

Rynek piwa w Polsce - Ranking 2016

Witam serdecznie,

spędziłem sporo czasu przeszukując wuja Google w poszukiwaniu stosunkowo aktualnych informacji dotyczących rankingu poszczególnych marek piwnych w Polsce (kryterium sprzedaży/udziału w rynku lub popularności mnie interesuję) niestety nie udało mi się nic takiego znaleźć. Może ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc? Z góry dzięki!

Pozdrawiam
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19352

Takie dane jeśli nie są dostępne są zazwyczaj płatne. Ktoś zbiera dane od głównych graczy, a potem tworzy jakąś analizę rynku. Nie sądzę, by udostępniał wyniki swojej pracy za darmo.
    Możesz pytać czy takie dane nie posiadają takie periodyki jak: "Rynki Alkoholowe" czy "Kierunek Spożywczy (dawne BMG/ Agro Przemysł)".

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
      System kaucyjny w Polsce
      darekd
      System kaucyjny rusza w bólach w Polsce. Nie towarzyszy ma szeroko zakrojona kampania informacyjna, natomiast już słychać o wielu wątpliwościach i niepewności ze strony m.in. mniejszych sklepów.

Jest rządowa strona informacyjna:

https://www.gov.pl/web/klimat/system-kaucyjn...
      2025-09-21, 21:09
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • czteropak
      2016 - spis giełd: Czechy i Słowacja
      czteropak
      Witam serdecznie, poszperałem trochę po necie i wyszukałem terminarz giełd u naszych południowych sąsiadów. Osobiście planuje wyjazd w tym roku - ale jeszcze nie wiem dokładnie gdzie i kiedy się wybiorę.

05.03. 2016 BRNO Kongresový sál ombudsmana, Údolní 39, 7.30 – 11.00;...
      2016-02-28, 16:45
    • Pendragon
      Policzmy wszystkie browary
      Pendragon
      Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
      Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
      Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
      Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...
      2018-04-23, 16:24
    • Serokomlak
      Szwecja, Kalmar, Polhemsgatan 30, Ängöl AB
      Serokomlak
      Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
      2025-09-28, 21:34
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...