Zapraszam do przetestowania:
BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Alkoholowe Liczydełko
Collapse
X
-
Nie ma co tego testować. Wyniki (przynajmniej niektóre) to kompletna bzdura.
Spróbujcie następującą konsumpcję: przez 8 godzin w równych odstępach 8 piw średniej mocy. Czyli bez strasznego pijaństwa. Marusia kiedyś zadeklarowała, że w tempie jedno piwo na godzinę to może bez widocznych efektów balować całą dobę. A w liczydełku bodaj po 5 godzinie wychodzi zawartość alkoholu powyżej 4 promilli. Jak podano w objaśnieniach to śpiączka lub śmierć. Jednym słowem większości aktywnych forumowiczów już dawno nie ma na tym świecie.Comment
-
jeśli przy moich gabarytach o 20:00 wypijam jedno piwo i mam 0,43 promila, to dlaczego na wykresie o 19:30 mam tych promili 0,2???

Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
Pieczarek chodziło mi jedynie o jakąś formę zabawy a nie traktowanie tego testera jako wyrocznię. Sam podczas testowania zauważyłem że nie jest to miarodajne liczydełko. Niniejszym jednak życzę miłej zabawy.pieczarek napisal/a
Nie ma co tego testować. Wyniki (przynajmniej niektóre) to kompletna bzdura.
Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć.
Robiłem już piwo z brewkitu w poprzednich latach kilkanaście razy i zawsze wychodziło super tzn. takie jak lubię podobne w smaku do Niemca czy Czecha lagery pilsnery i pilsy.
Wiem, że dodawanie cukru zamiast ekstraktu słodowego pogarsza smak i u mnie też tak było,...-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Piwo z Lidla za 2,55zł. Alkohol 6%. Innych danych brak. Kod LA - Łomża. Piana ambitna, gęsta, co też widać na zdjęciach. Zapach metal, trochę słodu. Barwa bursztynowa. Smak? Nuty słodowe, alkoholowe, alkoholowa, marginalna goryczka. Van Pur zleca różnym browarom produkcję tych piw do różnych...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-08-29, 14:26 -
-
Čejetice, to mała wioska, a właściwie jeszcze dzielnica Strakonic. Właśnie tam, na końcu ślepej uliczki, pod nr. 13
Dawid Velek w swoim wymarzonym browarze warzy piwo już od pięciu lat. Ponieważ tego dnia byliśmy pierwszymi klientami w browarze, mieliśmy dosłownie chwilę na...
-
Channel: Czechy
-
-
Nowość w Dino. Cena 2,99zł, alkohol 5,2%, ekstrakt 11,7%. Na przedniej etykiecie mamy napis "piwo dolnej fermentacji". Na tylnej mamy informację, że to pils i że idealna temperatura spożycia to 4-7st. Barwa ciemna słomka, zapach marginalny, słodowy, piana gęsta, obfita. Smak zaskakujący....-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
A..... co powiesz na swoje.... etykiety?
Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment