Nowa strona www - Grupa Żywiec

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • emef
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2002.05
    • 49

Nowa strona www - Grupa Żywiec

mały news:
    trafiłem na nową wersję strony grupy żywiec - dużo, dużo informacji. nawet bardzo przejrzyście i kolorowo. nie jest to jakaś smętna strona korporacyjna (moim zdaniem).
    adres: www.grupazywiec.pl
  • ppns
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.10
    • 1737

Czytam nową stronę Żywca i niewiele rozumiem o nowej Tatrze. Piszą , że będzie nowa butelka , i że ( tak rozumiem ) nowa etykieta , ale zamieszczony wizerunek butelki to znana butelka zwrotna .

Halo , Piwiarnia Żywiecka i forumowicz Żywiec , może jakieś wytłumaczenie tego opisu , z polskiego na nasze.
    piwoppns@wp.pl

Comment

• adam16
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2001.02
      • 9866

Ja już mam tą nową etykietę Tatry.
      Browar Hajduki.
      adam16@browar.biz
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
        Cido Grupa, Līvu Rubenis
        darekd
        Cido Grupa związana z Royal Unibrew, nie wiem czy warzą piwa w tym samym miejscu co kiedyś. W każdym razie na ecie jako producent występuje Cido Grupa.

Ekstr. 12,25%
        5,8% alk.

Aromat - karmel, nieco zleżałych owoców, chmielu w aromacie nie wyczułem...
        2024-06-20, 22:19
      • Pancernik
        Nowa Wieś Legnicka, Nowa Wieś Legnicka 55B, Jaworzyński Browar Rzemieślniczy "Jauer"
        Pancernik
        Nowa miejscówka, bardzo blisko trasy. Czyli położenie oczywiste, ale niekoniecznie, bo do Jawora (Jauera, jak mawiają stylizujący się na autochtonów potomkowie przesiedleńców zabużańskich ) jeszcze kawałek. Ta wieś, to nie wieś, lecz opłotki Legnicy. Podejrzewam, że browar jest w tym...
        2024-06-03, 12:48
      • beerek62
        2023.08.18-19 Żywiec XXV Jubileuszowa Giełda Birofiliów
        beerek62
        Info za FB profilem Zagłębiowskich Birofilów :

XXV Jubileuszowa Giełda Birofiliów Żywiec 2023
        Organizatorzy - Legendary Żywiec Pub&Restaurant oraz Zagłębiowscy Birofile ...
        2023-06-15, 21:16
      • Javox
        Żywiec, Żywiec APA
        Javox
        Ekstrakt 12.5*, alko 5.4%

Chmiele: Chinook, Citra, Falconer's Flight, Centennial, Amarillo

Piana - więcej na początku potem pełna warstewka (częściowo puchata).
        Lacing - sporo.
        Gaz - średni.
        Barwa - pomarańczowy.
        Aromat - cytrusy i coś ziołowego....
        2024-10-30, 17:03
      • darekd
        Cido Grupa, Meistrite Gildi Kuldne
        darekd
        Piwo kupione w naszym Aldi. Na naklejce na puszce podali, że jest uwarzone w Estonii i że w składzie m.in. słód pszeniczny. Puszka owszem jest to estońsku, ale napisali że to imprort i że 100% słodu jęczmiennego... Kuldne to po estońsku złote. Co ciekawe Cido Grupa (łotewski producent napojów)...
        2024-06-04, 02:53
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...