Czy browar Połczyn Zdrój jeszcze istnieje?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kali
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.11
    • 20

Czy browar Połczyn Zdrój jeszcze istnieje?

Czy browar w Połczynie istnieje?
    spotkałem się w sieci sklepów "Biedronka" z piwem "Wiking" Browar Połczyn Zdr.
    czy to możliwe
  • Pucak
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2002.12
    • 242

Uzyj funkcji "szukaj" bo na ten temat troche juz pisano, m.in. tutaj

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • dadek
      Miłosław, Wrzesińska 24, Browar Fortuna
      dadek
      Wiele lat temu w Browarze Fortuna był podobno Zlot browar.biz, jednak na pewno w nim nie uczestniczyłem, więc nie było okazji do zwiedzenia tak zasłużonego browaru. Inna sprawa, że 15-20 lat temu był to jednak dużo mniejszy browar. Gdy 7 lat temu głównym piwowarem został Marcin Ostajewski...
      2025-12-02, 01:12
    • ART
      Wielkie uaktualnienie 2015 - Połczyn-Zdrój, Połczyn-Zdrój ul. Piwna 10
      ART
      Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
      2014-12-18, 22:46
    • dadek
      Jelenia Góra, Sobieskiego 47, Browar Dolina BoBRU
      dadek
      Po przenosinach z Wlenia browar Dolina BoBRU znalazł swe miejsce w Jeleniej Górze w dawnej fabryce włókienniczej Anilux, jednak nie nad Bobrem, a tuż przy jego dopływie - rzece Kamienna. I to ona była przyczyną fatalnej powodzi we wrześniu 2024. Nikt się nie spodziewał, że płynąca dość...
      2025-08-03, 01:09
    • AaLeX
      Połczyn-Zdrój, Ultimate Hopped Połczyn Pilzner
      AaLeX
      Znalazłem to piwo w Dino. Ostatnia butelka kosztowała 4,69zł. Dużo, ale myślę sobie, spróbuję. Może to piwo pokaże jakiś smak. I mamy niespodziankę. Piwo ma smak. Barwa słomkowa. Piana niezła. Zapach chmielowy. W smaku chmiel, delikatny nuty ziołowo-słodkawe. Dość oryginalny w smaku...
      2024-08-06, 14:16
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...