Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Niedobry smak piwa kupionego w sklepie.

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 32%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Aldach
    Ukraina, Ivano Frankovsk, Piwdiennyj Bulwar 20, Bartik.
    Aldach
    Browar i restauracja w nowoczesnym stylu. Taki współczesny wystrój, na ścianach kilka telewizorów pokazujących mecz itp. Mieści się w nowo wybudowanych blokach, ewidentnie skierowany do nowoczesnej ukraińskiej klasy średniej.
    W karcie osiemnaście rodzajów swojego piwa, z czego podczas...
    2019-08-09, 20:11
  • sibarh
    Ragutis, Horn Disel
    sibarh
    But.0,5 alk. 5,3 % cena 1,69 lita
    Kolor - blado-żółty , klarowny
    Piana - ładna , gęsta ,utrzymuje się do końca
    Zapach - słodowo-chmielowy, lekki
    Gaz - w normie
    Smak - niedobry, rozwodniony, chmielowo-kwaskowaty, lekko słodkie
    Można spróbować ale...
    2005-06-11, 06:08
  • coachu
    Czy smak piw ciemnych, porterów, pszenicznych to acquired taste?
    coachu
    Termin aquired taste jest najczęściej używany w odniesieniu do whisky, chodzi o to, że w whisky bardzo trudno się zakochać od pierwszego wejrzenia (choć i tak bywa). Posmakowawszy whisky człowiek uważa, że to okropny trunek, niedobry i cuchnący. Dopiero po jakimś czasie (może to potrwać...
    2009-09-21, 11:58
  • Czapayew
    Specjal - Polska czy Węgry ?
    Czapayew
    Kapselek pochodzi z piwa kupionego w Miskolcu w hipermarkecie CORA. Nie było na nim żadnych danych wskazujących na producenta. U kolegi gregbeerka w temacie "Rarytasy na wymianę" opisany jest jako "głub" czyli (chyba) Głubczyce. Będę wdzięczny za pomoc....
    2005-09-29, 17:05
  • mikefaux
    Moje pierwsze piwo.
    mikefaux
    Jak w temacie. Wszystkie surowce i sprzęt mam skompletowane. Zamierzam uwarzyć Weizenbock kupionego na Centrum Piwowarstwa. Generalnie wszystko już prawie wiem, ale z jedna sprawa mam problem i nie mogę znaleźć odpowiedzi. Mianowicie, razem z zestawem słodów dostałem instrukcje do warzenia...
    2010-10-09, 13:09
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...