Niedobry smak piwa kupionego w sklepie.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Aldach
    Ukraina, Ivano Frankovsk, Piwdiennyj Bulwar 20, Bartik.
    Aldach
    Browar i restauracja w nowoczesnym stylu. Taki współczesny wystrój, na ścianach kilka telewizorów pokazujących mecz itp. Mieści się w nowo wybudowanych blokach, ewidentnie skierowany do nowoczesnej ukraińskiej klasy średniej.
    W karcie osiemnaście rodzajów swojego piwa, z czego podczas...
    2019-08-09, 20:11
  • sibarh
    Ragutis, Horn Disel
    sibarh
    But.0,5 alk. 5,3 % cena 1,69 lita
    Kolor - blado-żółty , klarowny
    Piana - ładna , gęsta ,utrzymuje się do końca
    Zapach - słodowo-chmielowy, lekki
    Gaz - w normie
    Smak - niedobry, rozwodniony, chmielowo-kwaskowaty, lekko słodkie
    Można spróbować ale...
    2005-06-11, 06:08
  • MarcinKa
    Dreher, Kanizsai Sör
    MarcinKa
    Piwo przywiezione z wyjazdu wakacyjnego na Węgry i do Rumunii. Puszka 0,5l. Moc 3%, ekstrakt? Kolor bardzo jasny, słomkowy. Piana przy nalewaniu dość obfita, duża. Niejednorodna, biała. Szybko redukuje się do kożucha, który również jest nietrwały. Przy końcu istnieją już tylko nikłe...
    2007-01-27, 17:43
  • darko
    pomysł na kadź zacierną
    darko
    Przedstawiam mój pomysł na kadź zacierną. Narazie jest to projekt - zamiast zacieru ogrzewana jest woda w niewielkim garnku:
    Układ składa się z regulatora temperatury kupionego na allegro za 14 zł (nówka sztuka nie śmigana rocznik '79 ), który włącza steruje zasialniem grzałki/ek...
    2005-08-22, 15:08
  • mikefaux
    Moje pierwsze piwo.
    mikefaux
    Jak w temacie. Wszystkie surowce i sprzęt mam skompletowane. Zamierzam uwarzyć Weizenbock kupionego na Centrum Piwowarstwa. Generalnie wszystko już prawie wiem, ale z jedna sprawa mam problem i nie mogę znaleźć odpowiedzi. Mianowicie, razem z zestawem słodów dostałem instrukcje do warzenia...
    2010-10-09, 13:09
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...