Widziałem wczoraj w sklepie skrzynkę z Harnasiem, gdzie ponad połowa butelek była zakapslowana zwykłym blaszanym kapslem. Nie dziwią mnie takie rzeczy w przypadku małych browarów, ale żeby koncernowa marka, reklamowana w telewizji ... Po prostu obciach.
Ale obciach ! [Harnaś z gołymi kapslami]
Collapse
X
-
Ale obciach ! [Harnaś z gołymi kapslami]
www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy NajróżniejszychTagi: brak -
Nie są to te konkursowe Harnasie. Widziałem je u siebie, w Kauflandzie, zwróciło to moją uwagę i też mnie trochę nieprzyjemnie zaskoczyło.mwa napisał(a)
A czy widziałeś kontrę?
Od pierwszego października rudza nowy kontkurs Harnasia-może to jest to?Comment
-
Bo to chodzi o dostosowanie produktu, do potrzeb konsumenta. Teraz browar nie narzuca obowiązującego wzoru kapsla (wiadomo, że i tak wszystkich nie zadowoli), tylko daje pole do popisu wyobraźni i zdolnościom manualnym. Chcesz mieć Harnasia z czerwonym kapslem? Nie ma sprawy, możesz sobie wyobrazić, że taki jest. Mało? to weź markera i sobie pomaluj.
Taki gest ze strony producenta, a Wy nie jesteście zadowoleni...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
jest to moim zdaniem kolejny przykład tego, że Okocim nie najlepiej przędzie, dla mnie tego zwiastunem był już fakt robienia przez nich piw dyskontowychGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Tylko że ewentualny upadek koncernu (Panie, czemu mówić tu od razu o upadku?becik napisał(a)
jest to moim zdaniem kolejny przykład tego, że Okocim nie najlepiej przędzie, dla mnie tego zwiastunem był już fakt robienia przez nich piw dyskontowych
) nie spowoduje "uwolnienia" się skupionych w nim browarów w niezależność, tylko przejmie go jakiś inny wielki konkurent i powstanie SUPERKONCERN, jak z Orwella
Ale to tylko taka dygresja...Przemyski Browar Forteczny oraz wędzarniaComment
-
No i ja zauważyłem gołe kapselki obok ubranych
.Sądzę,że to jakaś akcja promocyjna,choć na 100% nie jestem pewien.Bosman full w nowej szacie sprzedaje się dużo lepiej(zapytałem w pięciu sklepach)i niestety zielony Lesio też.Harnaś bez zmian-czyli przeciętnie.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Bo Harnaś jest przeciętnym piwem i (wg mnie) choćby sprzedawany był z kapslem z wodotryskiem i halogenami, niewiele by mu to pomogło. CO chyba doszła do jedynego słusznego wniosku, że był to niewypał i zaczyna sobie "odpuszczać".Pogoniarz napisał(a)
Harnaś bez zmian-czyli przeciętnie.Comment
-
Ale co to za roznica czy bedze kapsel taki czy taki zwyklego piwosza to niepowinno obchodzic t liczy sie smak przecierz ale widac ze poniektorzy niemaja innych problemow!!!! Fuck you prototypy!!!!Comment
-
maja, majapiecyk_gazowy napisał(a)
Ale co to za roznica czy bedze kapsel taki czy taki zwyklego piwosza to niepowinno obchodzic t liczy sie smak przecierz ale widac ze poniektorzy niemaja innych problemow
zwłaszcza jak grafomana czytają.
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment