a czy jest jeszcze dostepny kożlak za "jedyne"
10 zeta?
Chetnie bym sprawdził czy jakość piwa obroni wysoką cenę
10 zeta?Chetnie bym sprawdził czy jakość piwa obroni wysoką cenę
BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
10 zeta?
, że dotąd musiałem zadowolić się opisami warzonego tam piwa, nierzadko publikowanymi przez gości, którzy jechali tam całe setki kilometrów. Bierhalle, oraz przede wszystkim tamtejsze piwa zgodne z tym czego oczekiwałem, na podstawie opinii forumowiczów. Zgadzam się z tymi, którzy uważają, że ceny są wysokie- za trzy "próbki" dostępnych gatunków piwa (koźlak, pils i pszeniczniak) i kiełbaskę curry zapłaciłem 50 zeta (wliczywszy w to skromny napiwek). Jednakże zgadzam sie również z tymi, którzy twierdzą, że taka cena nie jest dla nich zaporą. Piwka smaczniutkie- koźlak wręcz przewyborny, obsługa miła, sympatyczny młody piwowar chętnie udzielający wszystkich informacji, na temat tego co właśnie robi i całego procesu warzenia. Uważam, że wizyta warta tych pięciu dyszek, choć z oczywistych przyczyn niemożliwa do częstego powtarzania.
Ale i z tym można się jakoś pogodzić, po prostu przychodzić żadziej. Jednak to co jest wręcz oburzające to niedolewanie. Za cenę 10 zł dostałem gdzieś około 0.3 koźlaka i bynamniej nie było to pierwszy raz. Poprzednie szkło nie miało "kreski", więc można było jedynie szacować "na oko", natomiast nowe ma i to dość wyraźną, ciężko wiec mówić o barmańskiej pomyłce.
Ale i z tym można się jakoś pogodzić, po prostu przychodzić żadziej. Jednak to co jest wręcz oburzające to niedolewanie. Za cenę 10 zł dostałem gdzieś około 0.3 koźlaka i bynamniej nie było to pierwszy raz. Poprzednie szkło nie miało "kreski", więc można było jedynie szacować "na oko", natomiast nowe ma i to dość wyraźną, ciężko wiec mówić o barmańskiej pomyłce.

Comment