Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
?
Nikt nikogo nie prosił o doradzanie co kto ma robić, a tu się znajdą tacy, co ci ułożą grafik do których lokali możesz chodzić, a do których nie, w zależności czy pijesz piwo czy wino. Nawet jak w ofercie Bierhalle jest wino, to nie pij jego, bo nawet jak będziesz z 20-ma znajomymi, to narazisz się na złowrogie spojrzenia 2-4 osób z sąsiedniego stolika pijących piwo. No i jak do pracy chodzisz w garniturze, to żeby pójść do Bierhalle i się nie narazić, to musisz zaliczyć jeszcze dom, żeby się przebrać. Ale jak się do tego co powyżej mimo wszystko nie zastosujesz, to pewnie przynajmniej masz milszą i sprawniejszą obsługę, bo od strony obsługi lokalu raczej będziesz bardziej upragnionym gościem niż jakiś nadąsany klient, narzekający na ceny, obsługę, i zaglądający innym do szklanek co piją. 
Ja jeszcze nie piłem wina w Bierhalle
Czy ja gdzieś napisałem, że nie wolno wpuszczaś do Bierhalle tych co piją wino???? Ja tylko napisałęm swoje wrażenia i co mi się nie podoba. Ale jak rozumiem ja nie mam prawa wyrażać swoich opinii?

A jak już pije wino to marzenie każdej kelnerki
Czy ja gdzieś napisałem, że nie wolno wpuszczaś do Bierhalle tych co piją wino???? Ja tylko napisałęm swoje wrażenia i co mi się nie podoba. Ale jak rozumiem ja nie mam prawa wyrażać swoich opinii?
To Ci gwarantuje nawet konstytucja, nikt nie ma prawa ci tych praw zabierać 

. Jednak co się odwlecze to nie uciecze i 6.10.2018 tym razem w towarzystwie...
Comment