BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Nie wiem czy ta kwestia była już tu omawiana, do przeglądnięcia zbyt wiele stron. Więc wysuwam pytanie, czy z własnymi butelkami z zamknięciami typy kelt można się udać do Bierhalle i uzyskać ich napełnienie ? Z butelek zwrotnych z Bierhalle nie za bardzo jestem skłonny korzystać, bo to jakoś zbyt zobowiązuje do ponownych odwiedzin, a ja takich zależności nie lubię
Nie wiem czy ta kwestia była już tu omawiana, do przeglądnięcia zbyt wiele stron. Więc wysuwam pytanie, czy z własnymi butelkami z zamknięciami typy kelt można się udać do Bierhalle i uzyskać ich napełnienie ? Z butelek zwrotnych z Bierhalle nie za bardzo jestem skłonny korzystać, bo to jakoś zbyt zobowiązuje do ponownych odwiedzin, a ja takich zależności nie lubię
Możnaby się udać, przynajmniej w Katowicach nalewają do przyniesionych byutelek, tylko zwróć uwagę czy Ci nie nabiajaą i tak kaucji za butelkę.
W Katowicach były promocyjne ceny na piwo w dniu x. po rozlaniu piwa na wynos dostaliśmy cenę niepromocyjną na rachunku. zauważyłem dopiero po wyjściu.
To może w ogóle przejdźmy na pismo obrazkowe i emotikony, bo ja żadnej odpowiedzi od Krzysztofa nie dostałem. A może ja się czegoś nie domyślam, a powinienem ?
Oszukiwanie klientów można było zaobserwować często w stolicy też od samego początku istnienia lokalu, co tu wielokrotnie różni forumowicze pisali, sam byłem świadkiem kilku wręcz ordynarnych "uchybień" finansowych i niedolewań na niekorzyść klienta. Krzysztof oczywiście za każdym razem udaje zdziwionego, ale chyba po takim okresie funkcjonowania Bierhalle, to poza "Greka" robi się komiczna i niewiarygodna. Ja rzadko bywam ostatnio w Bierhalle, bo się dwa razy najadłem wstydu wobec zaproszonych przeze mnie znajomych.
Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Stolica Wielkopolski doczekała się kolejnego browaru restauracyjnego, tym razem sieciowego.
Pod koniec 2017 roku w Poznaniu otwarto siódmy w Polsce browar Bierhalle, należący do przedsiębiorstwa QLT Restaurant & Bar Sp. z o.o.
Poznańskie Bierhalle znajduje się w olbrzymim,...
Comment