Dzien dorby.
Pisze prac o zagospodarowaniu fermentacyjnego dwutlenku wegla w browarze. Informacja zawarte w dostepnej literaturze sa bardzo powierzchowne... w internecie tez nie za wiele ciekawych i przydatnych rzeczy mozna znalezc. Czy ktos zna wiecej szczegolow na ten temat i chcialby sie nimi podzielic?
Z gory dzieki
Pisze prac o zagospodarowaniu fermentacyjnego dwutlenku wegla w browarze. Informacja zawarte w dostepnej literaturze sa bardzo powierzchowne... w internecie tez nie za wiele ciekawych i przydatnych rzeczy mozna znalezc. Czy ktos zna wiecej szczegolow na ten temat i chcialby sie nimi podzielic?
Z gory dzieki
. Dodaj kilka rysunków, tabelek. Do tego obowiązkowo spis rysunków, spis tabelek. Jakby nie patrzeć to przydałoby się trochę literatury, bo to zawsze dobrze wygląda. Jak nie masz o tym, to opisz proces fermentacji (tu już literatury do cholery), opisz drożdże (następne książki), opisz po co się odzyskuje itd. itp. Te 8 stron, które masz to będzie przedostatni rozdział. Do tego dodajesz jeszcze na jakieś 3-4 strony wstęp dlaczego zajmujesz się problemem, oraz 3-4 strony zakończenia na temat wyników (powtarzasz coś z tych 8 stron co masz, tylko innymi słowami), piszesz o problemach z jakimi sie borykałeś (brak literatury) i może jakoś do 40 stron dobijesz, a to już wygląda lepiej niż 8.
To może brzmi śmiesznie, ale trzeba sobie radzić.
i mam 70 stron calego opisu produkcji piwa itd sciema sciema, no i ostatnie 8 o tym biednym dwutlenku
Comment