Finkbrau we Włoszech w sieci Lidl jest po 0,49E co przy obecnym kursie daje 1,5974zł
Najtańsze piwo. Piwo Tesco
Collapse
X
-
Comment
-
jak się robi siku, no to chyba każdy wie... moja uwaga na temat takich piw: gdyby naście lat temu, kiedy pobierałem nauki i nie śmierdziałem groszem, dostępne byłyby tak tanie piwa, to miałyby we mnie żarliwego wyznawcę, miłośnika i obrońcę. dziś już mogę kręcić nosem, ale daleki jestem od krytykowania spożywców takich 'sików'. zresztą urynoterapia też ma swoich zwolenników.veni, emi, bibiComment
-
bardzo proszę porównywania urologiczne pozostawiać dla siebie, bo później dyskusja się wypacza.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2008-07-15, 12:25.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry,
szukam osoby kompetentnej w sprawach technologicznych, z którą mógłbym przeprowadzić konsultacje dotyczącą projektu małego browaru.
Możecie kogoś polecić?
Pozdrawiam -
Można by stwierdzić że browarek ten sam, ale nie ten sam..
Pebejot opisał wrażenia podczas swojej wizyty w browarku Pivo - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...o-microbrewery
Od tego czasu nieco się...3 Photos-
Channel: Cypr
-
-
Na Ukrainie jest wiele miejscowości których historię można opisać na wielu stronnicach, natomiast po przeróżnych zawirowaniach najczęściej wojennych w dzisiejszych czasach nie mają zbyt wiele do zaoferowania turystom.
Takim miastem jest Kałusz. Chociaż akurat turysta piwny chętnie...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
Kreta wydawała mi się kiedyś z piwnego punktu widzenia wyspą jałową. Bo cóż tam w tym temacie mogło być ciekawego. Jakieś pseudopiwne Alfy czy inne wodniste lagery spijane na plaży i knajpkach za mocno zawyżone ceny?
To było kilkanaście lat temu. Niedawno przeglądnąłem jakieś...3 Photos-
Channel: Grecja
-
-
Na wyspę Hvar ciągną w lecie tłumy i wcale się temu nie dziwię, gdyż miejsce po prostu jest piękne. I nie tylko miasto Hvar ale też np. Stary Grad też ma swój urok. Chociaż malkontenci mogliby to wszystko podsumować zdaniem, że wszystkie miasta, miasteczka i osady w pasie wybrzeża są...3 Photos
-
Channel: Chorwacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment