Zdjęcia piw do pobrania

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • domin81
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2010.03
    • 122

Zdjęcia piw do pobrania

Poniżej udostępniam link do dość pokaźnej galerii zdjęć wypitych przeze mnie dotychczas piwek. Jest ich w sumie niemało, bo 419. Zbierane od 2009 roku. Część fotek jest pobrana z Internetu, jednak w dużej większości cykałem osobiście. Obrazki są co prawda w marnej rozdzielczości, bo na własny użytek, jednak możek komuś się przydadzą. Praw autorskich brak ;-)

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Finlandia, Helsinki, Sofiankatu 2, Helsinki Bryggeri Brewhouse
    pebejot
    Sporych rozmiarów browar restauracyjny w samym centrum Helsinek kilka kroków od zatoki, schowany w jednej z wybrukowanych uliczek.
    Wejście prowadzi przez małe pomieszczenie z barem, dalej przejście na duży dziedziniec ze sporym ogródkiem i osobnym barem letnim w drewnianej budzie. Tuż...
    2025-07-07, 11:28
  • Latarnik
    RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r
    Latarnik
    Smutne, a jednak:

"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)

Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
    RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia
    ...
    2024-12-19, 20:30
  • pebejot
    Krzywaczka 948, Browar Alteria
    pebejot
    Kolejny dziwny minibrowar w dziwnym miejscu.
    Krzywaczka to mała wieś na południowy wschód od Krakowa, przez którą przebiega ruchliwa droga krajowa nr 52 Kraków - Bielsko-Biała.
    Minibrowar mieści się w nowopowstałym potężnym, czterokondygnacyjnym budynku.
    Dookoła jest...
    2024-10-13, 23:31
  • dadek
    Holandia, Rotterdam, Galileïstraat 24, Stadshaven Brouverij
    dadek
    Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
    2023-08-23, 01:48
  • pebejot
    USA, San Francisco, 1000 Great Hwy, Beach Chalet Brewery and Restaurant
    pebejot
    Najstarszy istniejący browar restauracyjny w San Francisco działa od 1997 roku.
    Znajduje się w zachodniej części miasta nad samym brzegiem Oceanu Spokojnego w dzielnicy Ocean Beach.
    Można tu dotrzeć linią N muni-metra do stacji końcowej Ocean Beach. Muni-metro to system miejskiego...
    2022-04-18, 12:41
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...