Aha, zobaczcie jaki facet ma haczykowaty nos, jakby mu sam się zagiął od wsadzania go do szklanki. W sumie bardzo dobry zwyczaj, ale zobaczcie jak jego nos wodzi za szklanką  

To, że edytor napisał potem na prompterze "różne piwa" to widać, ale w samym nagraniu tego nie słychać. Przynajmniej ja tego nie słyszę. Napisz proszę w której minucie/sekundzie te słowa padają, chętnie się dosłucham.
 To, że edytor napisał potem na prompterze "różne piwa" to widać, ale w samym nagraniu tego nie słychać. Przynajmniej ja tego nie słyszę. Napisz proszę w której minucie/sekundzie te słowa padają, chętnie się dosłucham. To, że edytor napisał potem na prompterze "różne piwa" to widać, ale w samym nagraniu tego nie słychać. Przynajmniej ja tego nie słyszę. Napisz proszę w której minucie/sekundzie te słowa padają, chętnie się dosłucham.
 To, że edytor napisał potem na prompterze "różne piwa" to widać, ale w samym nagraniu tego nie słychać. Przynajmniej ja tego nie słyszę. Napisz proszę w której minucie/sekundzie te słowa padają, chętnie się dosłucham.

Uwarzyli Blonda, Dubbla i Tripla.
 Uwarzyli Blonda, Dubbla i Tripla. 

Comment