Browar Złotnicki zmienił nazwę na Browar Czarter https://www.facebook.com/BrowarCzarter/
Nowe browary rzemieślnicze w Polsce
Collapse
X
-
Browar Waszczukowe po cichu zaczął warzyć w sowim nowo wybudowanym browarze.
Pierwsze piwa opuściły browar 3 tygodnie temu.
Adres: Czarna Białostocka, Fabryczna 34a
Mamy 207 browarów (wciąż licząc Połczyn).Last edited by Pendragon; 2017-12-30, 19:38.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
Tak, prosto ze źródła.
Oficjalnie ogłoszą to pod koniec stycznia (pewnie jakaś impreza będzie), ale piwa są wypuszczane na rynek od 7 grudnia.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Druga firma to Garage Monks z branży nasienniczej. Spośród lokalizacji zgłoszonych w urzędzie tylko Mniszew 22 B jest budynkiem możliwym do zagospodarowania pod potencjalny browar. Ulica Cmentarna raczej nie pasuje na lokalizacje spożywcząComment
-
Comment
-
Ta je. Ja to zrobiłem bo wydało mi się to najprostszym rozwiązaniem choć fakt że czasami browary grzmocą w kule i unikają odpowiedzi.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
Comment