Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Jak rozpoznać zepsute piwo?

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Chmielnicki
    Jak rozpoznać zepsute piwo?
    Chmielnicki
    Dla forumowych wyjadaczy temat pewnie banalny i oczywisty. Dla osób mniej doświadczonych - takich jak ja - już niekoniecznie.

Otóż kolega przywiózł mi z Warszawy piwo Haust Red AIPA, zakupione 2.11 (tydzień po dostawie z browaru) w Rodzince Bis. Otworzyłem je dzisiaj i - choć...
    2012-11-21, 22:16
  • ART
    Nieczajna, Hoppy pils - Citra
    ART
    Taki tryptyk z Nieczajny się nam trafił przy zakupach z przygodami w skepie OneMoreBeer.

12blg / 5% abv. Tu chmielony Citrą.

Goryczka porządnie zaznaczona, nieco zalegająca, trochę mało citrowości.
    Nie było może wielkiego łał ale ogólnie w porządku....
    2025-03-13, 20:17
  • Portomordo0203
    [Sprzedam] - Grainfather G30 rok 2020
    Portomordo0203
    Dzień dobry,

Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.

Cena: 2 500,0 zł

Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam...
    2024-07-30, 12:15
  • kenar1985
    Jak rozpoznać zepsute Piwo
    kenar1985
    Witam robiłem coopersa i gdy sprawdzałem temperature by dodac drozdze wpadł mi termometr musiałem wyjac go reka czy to może spowodować zepsucie piwa. Piwko ładnie pracowało 3 dni teraz bulgotanie ustało. Jak rozpoznać ze piwo sie zepsuło
    Pozdrawiam
    2011-05-01, 20:20
  • darekd
    Richard, Richard Zahořklý
    darekd
    Světlý ležák bitter z brneńskiego browarku ma 11% ekstr. i 4,2% alk.
    Ciekawostką i to od dawna jest fakt, że oni nie drukują na stałe na etykietach zaw. alkoholu., tylko podają go przy dacie na kontrze. Fajnie, bo zależnie od słodu minimalnie ta zawartość może się różnić. Poszukałem...
    2022-10-02, 00:30
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...