Praca dla PIWOWARA Żory woj. Śląskie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Lucar
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2017.03
    • 3

Praca dla PIWOWARA Żory woj. Śląskie

Zatrudnię PIWOWARA z pasją i doświadczeniem do nowo powstającego browaru.Wszelkich informacji udzielę osobiście .mail: lucar1@tlen.pl.

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • MiroHabry
    Zestaw Piwowara domowego !
    MiroHabry
    Witam , mam na sprzedaż zestaw dla Piwowara domowego , Kocioł Royal Catering 40 l , na kotle było uważone 20 warek , sprzęt sprawny w bardzo dobrej kondycji . Z braku czasu oraz miejsca sprzedaje cały sprzęt widoczny na zdjęciach , dorzucam do tego ok. 500g sody kaustycznej oraz oraz kilka surowców...
    2025-10-06, 18:42
  • centris
    Potrzebuje pomocy piwowara
    centris
    Cześć,
    Poszukuję kompletnego kursu/szkolenia na piwowara najlepiej podkarpacie/małopolska (nie musi być dyplom).
    Pozdrawiam
    2025-01-07, 10:23
  • heckler
    Budišovice, Opavská 41, Pivovar Fčelín
    heckler
    Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw.
    Niestety w sobotnie przedpołudnie...
    2025-06-04, 09:41
  • Ciechan2018
    PRACA - Browar Ciechan poszukuje Piwowara
    Ciechan2018
    Browar Ciechan, właściciel takich marek jak Ciechan Wyborne czy Ciechan Miodowe - to zakład z ponad 300 letnią tradycją warzenia piwa.
    Obecnie jest jedną z czołowych firm w segmencie browarów regionalnych.

Obecnie poszukujemy
    Technologa produkcji piwa/Piwowara

...
    2018-08-06, 09:12
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...