Cała prawda o pińdzie

Collapse

X
- 

Pijesz do mojego podpisu. Niedobrze. "Antysystemowy" piszemy razem. Dalekosiężny Dalekosiężny
 Obserwator
 Obiektów
 Dynamicznie
 Epatujących
 Ciekawymi
 KoncepcjamiComment
- 

A mi jest równie miło, że dzięki przenosinom wątku zostałam jego moderatorem - czekam na coraz bardziej twórcze posty, wtedy przeniosę do Białych Porterów  Comment
- 

Cóż, mleko się rozlało... (a może to nie mleko, tylko biały porter?). Teraz najlepiej zamienić wszystko w żart, zamieść pod dywan...
 Jednak liczę, że akcja nie pójdzie na marne. Liczę, iż nie przyjdzie już tak łatwo porównanie witbiera konkurencji tego heinekenowskiego konia trojańskiego to Warki Jasnej Pełnej pomieszanej z oranżadą. Liczę, iż nie przyjdą już tak łatwo śmichy-chichy z Gontyńca, że ten nawet nie istnieje. Liczę, iż nie przyjdzie już tak łatwo szydera z (polskich) nazw piw browaru Łomża, gdy atak imperium koncernowego nosi nazwę... jednostki miary (równie dobrze mógłby się nazwyć Browar Pół Litra).
 To już koniec legendy, nawet szlagierowy produkt - Atak Chmielu - przestaje smakować. Przypadek?Comment
Related Topics

Collapse

- 

Miałem to piwo przetrzymać do przyszłego roku, ale teraz jest lepszy moment by je otworzyć i wypić za wolność naszych sąsiadów... Miałem to piwo przetrzymać do przyszłego roku, ale teraz jest lepszy moment by je otworzyć i wypić za wolność naszych sąsiadów...
 Lwowski browar, który nawiązuje do polityki. Znany między innymi z:

Putin Huilo:
 https://www.browar.biz/forum/piwo/pi.../europa/ukrain...- 
							Channel: Ukraina

- 

- 

Podklášterní pivovar Třebíč oficjalnie zakończył swoją działalność w 2024 roku. Najpierw zamknięto restauracje, a po pewnym czasie i browar. Co prawda nie był to jakiś wybitny browar, ale i tego ze średniej półki też szkoda Podklášterní pivovar Třebíč oficjalnie zakończył swoją działalność w 2024 roku. Najpierw zamknięto restauracje, a po pewnym czasie i browar. Co prawda nie był to jakiś wybitny browar, ale i tego ze średniej półki też szkoda . Na szczęście dosyć szybko znalazł się chętny i browar... . Na szczęście dosyć szybko znalazł się chętny i browar...- 
							Channel: Czechy

- 

- 

Pomysł na kompleks z pensjonatem i browarem, gdzie samym się jest producentem lokalnej żywności, nie jest nowy. Na takowy też wpadła rodzina Durkovych, w niewielkiej miejscowości o ciekawej nazwie- Żabokreky nad Nitrou. Ta nie ma nic specjalnego do zaoferowania, za to przez jej centrum przebiega...3 Photos- 
							Channel: Słowacja

- 

- 

Klasyczne piwo białe na dobrym poziomie, kolor złocisty, mętne , niefiltrowane, ładna drobna piana ( utrzymuje się dość długo), zapach owocowy, nuty cytrusowe (dodatek skórki pomarańczowej),orzeźwiające, goryczka średnia ( IBU 15 - wystarczające dla tego piwa ), zaostrzony smak ( dodatek...- 
 2023-01-26, 11:29
- 

- 

American Red Ale American Red Ale

15% ekstr.,
 5,8% alk.
 IBU 35

Chmiele: Columbus i Cascade

https://www.pravda.beer/en/shop/red-eyes-2/

Aromat - ciasteczkowy słód, muśnięcie cytrusowej chmielowości
 Piana - wysoka, zwarta, trwała, zostaje na szkle...- 

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Chętnie dodałbym coś równie twórczego jak pierwszy post, ale nie zależy mi na kolejnym wątku od czachy.
 Chętnie dodałbym coś równie twórczego jak pierwszy post, ale nie zależy mi na kolejnym wątku od czachy. 

Comment