BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Poldek i Duduś podróżują razem z ....
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
W Czerniowcach od 1991 roku działa browar restauracyjny o nazwie Nasze Piwo, przez miejscowych zwanych Bawarią. Sukces komercyjny tego przybytku, opisanego już na forum - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-czerwonoarmij...
-
Channel: Ukraina
2021-04-23, 21:10 -
-
Mimo, że forma (produkcja i sprzedaż na miejscu) jest podobna, to jednak gdzieś jest ten szczegół odróżniający browar rzemieślniczy z wyszynkiem od browaru restauracyjnego.
Zastanawiam się jakimi kryteriami się tu kierować bo chyba nie miedzianą warzelnią na widoku, a taka jest...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Witam serdecznie forowiczów!
Postanowiłem rozpocząć swoją przygodę z domowym piwowarstwem i przygotować na święta coś z brewkita. Wydawało mi się, że praktycznie wszystko "teoretycznie" wiem. Jednak pojawił się problem, który wcześniej gdzieś mi umknął.
...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Postanowiłem zatrzeć najprostsze pale ale i nabyłem 5 kg ześrutowanego słodu o takiej nazwie. Niestety w ferworze zamawiania gdzieś umknął mi słód karmelowy, który pojawia się w chyba wszystkich przepisach. Zastanawiam się, czy miałoby sens uprażenie ( nie upalenie!) w piekarniku czy...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Epicentrum jest to taki niewielki klub w którym można napić się piwa lub czegoś innego oraz potańczyć. Mieści się on na ulicy Krakowskiej a dokładniej niedaleko totomixa(wchodzi się w głąb podwórza przez dużą bramę). Sam lokal w miarę przyjemny ale z piwem już gorzej. Jest Żywiec...-
Channel: Archiwum
-
- Loading...
- Koniec listy.