Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Poldek i Duduś podróżują razem z ....

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• bastion
    Ukraina, Czerniowce, Heroiv Majdanu 29, Nasze Piwo II.
    bastion
    W Czerniowcach od 1991 roku działa browar restauracyjny o nazwie Nasze Piwo, przez miejscowych zwanych Bawarią. Sukces komercyjny tego przybytku, opisanego już na forum - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-czerwonoarmij...
    2021-04-23, 21:10
  • becik
    Browar restauracyjny, a browar rzemieślniczy z wyszynkiem
    becik
    Mimo, że forma (produkcja i sprzedaż na miejscu) jest podobna, to jednak gdzieś jest ten szczegół odróżniający browar rzemieślniczy z wyszynkiem od browaru restauracyjnego.
    Zastanawiam się jakimi kryteriami się tu kierować bo chyba nie miedzianą warzelnią na widoku, a taka jest...
    2016-04-05, 14:28
  • mct
    Niska temperatura
    mct
    Witam serdecznie forowiczów!
    Postanowiłem rozpocząć swoją przygodę z domowym piwowarstwem i przygotować na święta coś z brewkita. Wydawało mi się, że praktycznie wszystko "teoretycznie" wiem. Jednak pojawił się problem, który wcześniej gdzieś mi umknął.
    ...
    2010-10-21, 09:52
  • alnus
    Prażenie słodu
    alnus
    Postanowiłem zatrzeć najprostsze pale ale i nabyłem 5 kg ześrutowanego słodu o takiej nazwie. Niestety w ferworze zamawiania gdzieś umknął mi słód karmelowy, który pojawia się w chyba wszystkich przepisach. Zastanawiam się, czy miałoby sens uprażenie ( nie upalenie!) w piekarniku czy...
    2007-10-03, 08:34
  • baklazanek
    Opole, Krakowska 38 (podwórze), Epicentrum [zamknięte]
    baklazanek
    Epicentrum jest to taki niewielki klub w którym można napić się piwa lub czegoś innego oraz potańczyć. Mieści się on na ulicy Krakowskiej a dokładniej niedaleko totomixa(wchodzi się w głąb podwórza przez dużą bramę). Sam lokal w miarę przyjemny ale z piwem już gorzej. Jest Żywiec...
    2004-10-31, 23:21
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...