Zgroza na kolejowo-piwnych szlakach

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zgroza
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2008.03
    • 3620

Zgroza na kolejowo-piwnych szlakach

W sierpniu Zgroza wybiera się na wycieczkę kolejowo-piwnymi szlakami, na trasie Kraków-Legnica-Zgorzelec-Lipsk-Zwickau-Kraslice-Karlove Vary-Marianskie Lazne-Pilzno-Stakonice-Pelhrimov-Brno-Breclav-Bratysława-Zvolen-Miszkolc-Kosice-Rzeszów-Przeworsk. Trasę kolejową, poza Czechami, mam już właściwie dokładnie zaplanowaną, z tym, że nie udało mi się domknąć kółeczka (brak połączeń Lenartovce-Banreve i Medzilaborce-Łupków, obie granice musimy pokonać z buta). W związku z piwnością trasy myślę, że na pytania i raporty z powodzeniem można przeznaczyć osobny wątek
    Pytanie pierwsze:
    Będziemy podróżować z namiotami. Czy ktoś zna namiary na pola namiotowe w (na razie) Legnicy, Kraslicach, Marianskich Laznach i Strakonicach?
    Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Related Topics

Collapse

• bastion
    Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
    bastion
    Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
    Centrum...
    2025-02-02, 20:53
  • heckler
    Radíkovice, Radíkovice 12, Pivovar na Statku
    heckler
    Radikovice to mała wioska położona na zachód od Hradca Kralove. We wiosce krzyżują się ścieżki rowerowe, a jedna z nich prowadzi do miejscowości Hrádek u Nechanic, gdzie można podziwiać ładny zameczek. Wiadomo, że jak są rowerzyści, to na szlakach musi być jakiś wodopój, ot taka...
    2023-08-25, 06:29
  • dadek
    Strakonice, Podskalská 324, Dudák Měšťanský pivovar Strakonice
    dadek
    W Strakonicach bywałem wielokrotnie, w browarze (a raczej na jego dziedzińcu) również, jednak nigdy nie było okazji zwiedzić go wewnątrz. Zawsze było albo za późno, albo zwiedzanie w momencie uczestnictwa naszej ekipy w piwnej imprezie akurat nie było w jej programie.
    Świetna okazja...
    2019-10-22, 04:15
  • Gringo
    IV podróż z kuflem w ręku kolejowo – piwnymi szlakami Europy
    Gringo
    Kolejny, czwarty wyjazd z kuflem w ręku kolejowo – piwnymi szlakami Europy jest już zaplanowany. Wyjazd w maju.
    Po wypracowaniu kompromisu trasy przejazdu z maniakami kolejowymi, plan podróży przedstawia się następująco:

1 dzień.
    Katowice – Start, przejazd...
    2011-04-01, 22:38
  • zgroza
    zgroza w Krakowie
    zgroza
    Czy ktoś byłby chętny na spotkanie gdzieś pomiędzy 4 a 9 stycznia w Krakowie?
    2008-12-23, 14:14
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...