BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Promocja dyni
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Knajpa przy browarze, otwarta w weekendy (czwartek-niedziela 12-20). 12 kranów, ceny około 65-70 koron za 0,4l. dużo miejsca w środku, plus nasłoneczniony taras. Jakieś 1km od stacji i głównego deptaka. Piłem bocka oraz ipę (na zdjęciu) - bardzo smaczne i warte powtórzenia. Jak widać, jest...
-
Channel: Dania
2025-07-15, 18:49 -
-
Tak jak tu pisałem miesiąc temu była promocja nowych piw browaru Osjann i w tym tego. W dniu premiery smakowało tak wybornie, że wypiłem 3. Teraz wiem dlaczego...
Kolega Gisou upierał się, że to APA bardziej niż IPA, ale w każdym bądź razie jest to wersja "session". Na...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-04-07, 15:00 -
-
Browarek założony przez piwowara domowego, który warzenie własnych piw rozpoczął jeszcze w l. 90 XX w. Wykorzystując bogate doświadczenie w 2016 r. założył własny browarek w Rodaun, dawnej wsi a obecnie osiedla wchłoniętego przez Wiedeń.
Gigerl to "Wiener Spezial"...-
Channel: Austria
-
-
Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
-
Channel: Urugwaj
2025-01-01, 21:03 -
-
Piwo Pilsner Premium (Kamionka, Browar Czarnków)
Piwo jasne, pasteryzowane.
Ekstrakt: brak informacji.
Alk.: 5,6% obj.
Aromat - mocno słodowy typowy dla słodu pilzneńskiego. Brak jakiegokolwiek od chmielu.
Piana - drobnopęcherzykowa, redukcja średnio...3 Photos-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-12-31, 21:45 -
- Loading...
- Koniec listy.