ATOM ŁOMŻA

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cordel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.09
    • 1087

Co do ATOMU, to wczoraj z kumplami kupiliśmy kilka atomów, tak, żeby każdy miał po dwa, a wyszło tak, że jeden wypił całego, drugi dwa łyki, a ja połówkę! Całą resztę rozwaliliśmy na kamieniach. Jedno co(poza smakiem)nam się spodobało to efekt wybuchania puszek! Brawo dla firmy DOCAN-doskonałe bomby robicie! Zaryzykuję stwierdzenie, że ATOM, to właściwa nazwa(jeżeli chodzi o fizykę puszki)!
    "Mam powody
    Powstrzymywać się od wody.
    Od wody mnie w brzuchu kole:
    Pijam tylko alkohole."
    Jan Lemański

Comment

• djot
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2001.05
      • 621

hubert napisal/a
      Nie , na pewno Wirus, chyba nawet pisany przez V, pamietam dobrze bo puszka oglądana przed wypiciem zawartości
      Zauważyłem ostatnio na półce Virusa. Nie przyjrzałem się mu bo była za mną spora kolejka, a i ja niemaiłęm za dużo czasu.
      Obiecuję, że jak zajdę do sklepu obejrzę puszkę i spiszę dane - na próbowanie nie dam się namówić.

Comment

Related Topics

Collapse

• AaLeX
        Łomża, Argus Lager
        AaLeX
        Piwo z Lidla za 2,55zł. Alkohol 6%. Innych danych brak. Kod LA - Łomża. Piana ambitna, gęsta, co też widać na zdjęciach. Zapach metal, trochę słodu. Barwa bursztynowa. Smak? Nuty słodowe, alkoholowe, alkoholowa, marginalna goryczka. Van Pur zleca różnym browarom produkcję tych piw do różnych...
        2025-08-29, 14:26
      • Javox
        BG SA Zabrze, Łomża Wyborowe
        Javox
        Zawartość alko 6.0%

Kod LD

Piana - więcej na początku potem pełna warstwa.
        Lacing - sporo.
        Gaz - średni.
        Barwa - złoto.
        Aromat - słodkawy słód.
        Smak - dość słodko, dość lekka owocowość lagerowa, mała goryczka.

Coś...
        2025-10-27, 12:53
      • Javox
        Łomża, Karpackie Jasne 6%
        Javox
        Jasny lager o zawartości alko 6.0%

Piana - więcej na początku potem pełna warstwa.
        Lacing - dość dużo.
        Barwa - złoto jasne.
        Gaz - średni.
        Aromat - zbożowość z nutą żołędziową.
        Smak - lekko słodkawe, płaska zbożowość z posmakiem ryżowym,...
        2025-03-12, 16:36
      • pebejot
        Węgry, Székesfehérvár, Váralja sor 7679/2/A, Hübris Sörfőzde [bez wyszynku]
        pebejot
        W dawnym robotniczym mieście o prostej i wdzięcznej nazwie Székesfehérvár, oddalonym o nieco ponad 60 kilometrów od stolicy Węgier od kilku lat działa interesujący browar rzemieślniczy.
        W Székesfehérvár kiedyś produkowano Ikarusy (była to jedna z dwóch fabryk), teraz można napić...
        2022-09-13, 13:54
      • AaLeX
        BG SA Zabrze, Łomża Pils
        AaLeX
        Dziwny ten pils. Słodki. W tle nuty goryczkowe, ale naprawdę marginalne. Jako mieszkaniec Niemiec, nie jestem nauczony takich pilsów. Kolejny polski pils z woltażem 6%. Przecież to jest absurd i nie spełnia definicji tego gatunku. Barwa złota. Piana została. Zapach ziołowy, chmielowy. Tylko...
        2024-08-08, 18:31
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...