Maja napisal/a i jeszcze k.... jem sobie wafelek XXL, a na papierku, jak i na poprzednich 125 papierkach, pisze "niestety nie wygrałeś"!
k.... jak oni mnie wkurzają!!
nic nie chcę wygrać, a oni mi sugerują, że chcę..........
i jeszcze figę mi pokazują, z makiem........
k.......
Jakbym czytał dziennik Bridget Jones. (przyznaję czytałem obie książki zanim w ogóle ktoś myślał o filmie, którego notabene nie widziałem) Też w zdrapki była cienka.
Krzysiu napisal/a Oczywiście w tym kraju o godz. 14.00 nikt nie ma nic do roboty, więc leży przed telewizorem.
Zwłaszcza młodzież
Ludziska, a o wynalazku magnetowidu nie słyszeliśta. Ja mam tego Fokusa nagranego. Właściwie to nie powiedzieli tam nic nowego. Nie wiem tylko czemu faciu łaził po Browarze w Poznaniu (przynajmniej tak to wyglądało), i gadał... po angielsku. Ale parę ładnych obrazków pokazali.
Wygląda na to że czeka nas kolejna rewolucja, tym razem promocyjna i opakowaniowa (etykietowa). Etykiety z randomowymi szlaczkami powinny się obronić
No i blady strach pada na blogerkę piwną.
Dawid Siedlecki z Browar Paragraf melduje z frontu:
wyniki sondy na stronie głównej nikogo chyba nie dziwią? w przypadku Krakowa, czy też Małopolski jest to wręcz oczywiste. nie ma tu tyle browaró co na Śląsku czy w Wielkopolsce.
zgodnie ze słownikowym określeniem "lokalne" odnosi się do danej miejscowości, więc w Krakowie...
Comment