Maja napisal/a i jeszcze k.... jem sobie wafelek XXL, a na papierku, jak i na poprzednich 125 papierkach, pisze "niestety nie wygrałeś"!
k.... jak oni mnie wkurzają!!
nic nie chcę wygrać, a oni mi sugerują, że chcę..........
i jeszcze figę mi pokazują, z makiem........
k.......
Jakbym czytał dziennik Bridget Jones. (przyznaję czytałem obie książki zanim w ogóle ktoś myślał o filmie, którego notabene nie widziałem) Też w zdrapki była cienka.
Krzysiu napisal/a Oczywiście w tym kraju o godz. 14.00 nikt nie ma nic do roboty, więc leży przed telewizorem.
Zwłaszcza młodzież
Ludziska, a o wynalazku magnetowidu nie słyszeliśta. Ja mam tego Fokusa nagranego. Właściwie to nie powiedzieli tam nic nowego. Nie wiem tylko czemu faciu łaził po Browarze w Poznaniu (przynajmniej tak to wyglądało), i gadał... po angielsku. Ale parę ładnych obrazków pokazali.
Wygląda na to że czeka nas kolejna rewolucja, tym razem promocyjna i opakowaniowa (etykietowa). Etykiety z randomowymi szlaczkami powinny się obronić
No i blady strach pada na blogerkę piwną.
Dawid Siedlecki z Browar Paragraf melduje z frontu:
wyniki sondy na stronie głównej nikogo chyba nie dziwią? w przypadku Krakowa, czy też Małopolski jest to wręcz oczywiste. nie ma tu tyle browaró co na Śląsku czy w Wielkopolsce.
zgodnie ze słownikowym określeniem "lokalne" odnosi się do danej miejscowości, więc w Krakowie...
Jestem nowa na forum i nie wiem, czy to dobre miejsce na mój post, czy może jakiś inny dział. Pomyślałam jednak, że nie jest to reklama promocji, dlatego też odrzuciłam dział Promocje Piwne.
Mam pytanie dotyczące prawa. Zgodnie z ustawą dot.wychowania w...
Comment