Mam pytanie. Wlasnie kupilem sobie do mojego gruchota uzywane Sony XR2803 no i ma sie rozumiec bez instrukcji. Moze ktos ma ten model i bylby sklonny podzielic sie instrukcja - chodzi oczywiscie o ksero. Pozdrawiam.
zupelnie nie o piwie
Collapse
X
-
zupelnie nie o piwie
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaTagi: brak -
co to jest? chłodziarka do piwa?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Żarty sobie robicie, to na pewno jakiś używany browar, a ten bez instrukcji ani rusz
Tylko ten gruchot mnie zastanawia, ech muszęLast edited by kangurpl; 2002-10-09, 19:41.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
proszę się bandą złośliwców nie znęcać. Iron chyba musisz odpowiedzi na takie pyatnie poszukjać gdzie indziuej bo tu to same komsumpycjne siedzą a nie techniczneTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Nie no, Zythum, nie przekreslaj nas tak! Ja wiem, o co chodzi: "iron" z angielskiego w skrócie od "ironing machine" oznacza żelazko, czyli zapewne nasz szanowny kolega zakupił żelazko do gruchota w celu prasowania tapicerki, a instrukcji potrzebuje, bo nie wie, jak toto działa bez podłączenia do prąduComment
-
Coś w tym jest bo też pierwszy raz mam doczynienia z żelazkiem sony coś tam coś tam
Iron poszukaj w interneciebez brody...Comment
-
XR-2803. Radiomagnetofon samochodowy, Full Logic, wyszukiwanie i odsłuchiwanie początków oraz powtarzanie utworów, pomijanie miejsc nienagranych, wybór taśmy metal, włączenie lub nie dźwięku z tunera przy przewijaniu odtwarzacza, 3-stopniowy D-Bass, 4x35W, chwilowe wyciszenie dźwięku (ATT), możliwość zaprogramowania 18-u kanałów UKF, 6-u D, 6-u Ś, podświetlenie przycisków w kolorze zielonym, kieszeń, złącza i wyj. antenowe ISO, możliwość odłączenia uchwytu i zamocowania radia na stałe w samochodzie (w Polsce nie wskazane), możliwość dokupienia joysticka (RM-X4S).Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
adam16 napisał(a)
XR-2803. Radiomagnetofon samochodowy, Full Logic, wyszukiwanie i odsłuchiwanie początków oraz powtarzanie utworów, pomijanie miejsc nienagranych, wybór taśmy metal, włączenie lub nie dźwięku z tunera przy przewijaniu odtwarzacza, 3-stopniowy D-Bass, 4x35W, chwilowe wyciszenie dźwięku (ATT), możliwość zaprogramowania 18-u kanałów UKF, 6-u D, 6-u Ś, podświetlenie przycisków w kolorze zielonym, kieszeń, złącza i wyj. antenowe ISO, możliwość odłączenia uchwytu i zamocowania radia na stałe w samochodzie (w Polsce nie wskazane), możliwość dokupienia joysticka (RM-X4S).bez brody...Comment
-
Ale instrukcji nie posiadamBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Ale żelazko może być z tego dobre, tyle że dopiero po podłączeniu joysticka RM-X4S.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Tak, myslę, że joystick bedzie niezbędny, abstrahując od wypowiedzi Adama16 kompletnie nie na tematComment
-
żelazko z joystickiem i pewnie jescze z pilotem co?
a gruchot to zapewne Cinquecentobez brody...Comment
-
adam16 napisał(a)
XR-2803. Radiomagnetofon samochodowyComment
Comment