Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Dr Judym i Mr Mister

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• darekd
    System kaucyjny w Polsce
    darekd
    System kaucyjny rusza w bólach w Polsce. Nie towarzyszy ma szeroko zakrojona kampania informacyjna, natomiast już słychać o wielu wątpliwościach i niepewności ze strony m.in. mniejszych sklepów.

Jest rządowa strona informacyjna:

https://www.gov.pl/web/klimat/system-kaucyjn...
    2025-09-21, 21:09
  • e-prezes
    ???, [Karuleza] Różane
    e-prezes
    Jak tylko zobaczyłem wiedziłem, że muszę spróbować. Tym bardziej, że współpijca też nie miał oporów. Na LTP było sporo piw owocowych/z owocami, a to było infuzowane przez rundall płatkami róży. Byłem ciekaw jak sobie poradzi z tak nietypowym składnikiem. Dla mnie to pierwsze piwowarskie...
    2022-11-29, 12:37
  • ART
    Olomouc, Ztracená 4, Muž přes palubu!
    ART
    Idąc z rynku w stronę Muzeum Umeni (gdzie facet wisi na gzymsie ) mamy mały sklep z kraftem. Ceny strzelają obecnie w kosmos. np. Polskie plastry zaj-zauery za 200 CK puszka

Ale można coś wyhaczyć np. z Clock, Raven, Opice, ja znalazłem dla siebie petka z Lazenskeho Pivovaru...
    2022-11-25, 10:14
  • dadek
    Mister, Szűretlen
    dadek
    Czyli niefiltrowane. Co do parametrów dowiedzieć się było ciężko, tylko na pytanie o alkohol pani pokazała 5 palców. Na otrzymanej w browarku etykiecie jasnego również widniało że 5%.
    Piwo koloru żółtego, mętne choć nie jakoś przesadnie.
    Piana biała, gęsta, wysoka...
    2017-07-18, 00:18
  • wpadzio
    2013.01.15-Piwnica u Fritzla, czyli wódeczka u gwałciciela i mordercy!, facet.wp.pl
    wpadzio
    Polacy to naród raczej stroniący od wielkich ekstrawagancji i wbrew opinii niektórych gadających głów, wrażliwy na ludzką krzywdę. Stąd nie ukrywamy, że bardzo zaskoczyła nas informacja, że w Warszawie ma powstać pub-klub, który za patrona wziął sobie prawdziwego potwora i zwyrodnialca...
    2013-01-15, 12:22
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...