Ja tu widze że problem jest po prostu rozdmuchiwany. E-prezesie jak masz problemy ze swoją osobowością to polecam witytę u psychologa. Nie złośliwie. Ale polecam.
A ja tu problemu nie widzę. Przejrzałem sporo postów e-prezesa i nie widzę w nich niczego niestosownego. Proponuję zakończyć dyskusję, bo jest o niczym. E-prezes jest nasz i powinno to doń w końcu dotrzeć.
Schiedam to miejscowość przylegająca od północnego zachodu do Rdamu. Są dobrze ze sobą skomunikowane, jest metro, tramwaje, busy. Centrum to kanały, niska zabudowa, wiatraki (przynajmniej jeden działający, jeśli dobrze pomnę z 1795r. Można go zwedzić. ) oczywiście najważniejszy temat...
Jak podał Heckler w wątku (https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-pivovar-nomad), browar od marca 2023 roku funkcjonuje pod nazwą Pivovar Sever, a jego właścicielem jest Jiri Moravec. Wcześniej w tej lokalizacji mieścił...
Na pewno Lipawa ( bo tak brzmi polska nazwa tego miasta) zasługuje na nieco więcej niż pospieszne przemykanie z parasolem w ręce przez uliczki, jak to miało miejsce w moim przypadku. Niestety trafiłem na mały armagedon pogodowy i musiałem bardzo zawęzić tamtejsze peregrynacje. Z drugiej strony...
Comment