baklazanek napisał(a)
( Nie ulega wątpliwości iż większość seniorów zna się osobiście i gdyby jeden z nich miał jakieś pretensję do juniora to kilka osób poparło by go bez wahania.
( Nie ulega wątpliwości iż większość seniorów zna się osobiście i gdyby jeden z nich miał jakieś pretensję do juniora to kilka osób poparło by go bez wahania.
Też jestem zwolennikiem zorganizowania takiej imprezy, ale prosze koledzy chcecie to do roboty! Odwiedzić szefostwo browaru, zaprosić zbieraczy, pojechac po giełdach i rozreklamowac swoją. Prosze bardzo! I życzę powodzenia.
a jeżeli miało by to miejsce w przypadku juniora to od razu dużo osób najechało by na niego. Ja oczywiście to rozumiem!!! Gdyż uważam siebie za obiektywnego bakłażanka i umiem często dostrzec racje po obu stronach które szanuje. Tak jest i w tym przypadku. Krzysiu oraz może i inni nie chcą żeby na Forum pojawiały się osoby które będą z początku siały spustoszenie gdyż jest to wkurzające. Ale trzeba też popatrzeć na to od strony ?nowego? który chce poznać nowych ludzi, dowiedzieć się czegoś o piwie i o rzeczach z nim związanych. Wiadomo że z początku jak już napisałem większość z nich będzie wprowadzało nieład ale dajmy im szansę w końcu niektórzy z seniorów tez na początku sobie nie radzili
Zdarzają się też przypadki takie jak pan Owen który kłamie na temat swojego wieku i oszukuje kolekcjonerów i właśnie takie osoby powinno się zwalczać!!
NIe wszyscy ich używają, niektórzy pragną zawszelką cenę prowokować, niektórze wchodzą na forum po to tylko by wywołać jakąś awanturę itd. itd. Mordki by wystarczyły gdyby wszyscy mieli identyczne poczucie humoru a poza tym byli identycznie identyczni tak więc pozostanę przy swoim zdaniu, że inaczej będę oceniał tych których znam osobiście a inaczej (pewnie ostrzej
Comment