500
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2009-08-06, 16:24.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
No to i mnie stuknęło jakoś tak niepostrzeżenie PIŃCETRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
4090 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 734 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 01.05.2025Comment
Related Topics
Collapse
-
Znalazłem to piwo w Dino. Ostatnia butelka kosztowała 4,69zł. Dużo, ale myślę sobie, spróbuję. Może to piwo pokaże jakiś smak. I mamy niespodziankę. Piwo ma smak. Barwa słomkowa. Piana niezła. Zapach chmielowy. W smaku chmiel, delikatny nuty ziołowo-słodkawe. Dość oryginalny w smaku...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-08-06, 15:16 -
-
Duży też chce się podpiąć pod piwną rewolucję, więc zmienia etykiety na kraftowy minimalizm i chmieli czym popadnie. Nie inaczej uczynił także pozostający od początku w rękach rodziny Robinsonów browar ze Stockport, wypuszczając niedawno serię nowych piw, z których kilka trafiło w...
-
Channel: Anglia
-
-
Restauracja bez widocznej nazwy, położona minutę piechotą od zateckiego browaru. Lokal umiejscowiony na zabytkowym rynku między katedrą NMP a ratuszem. Fajnym odczuciem jest popijanie zateckiego piwa w bezpośrednim sąsiedztwie średniowiecznych figur świętych. Witryna i rolety knajpy pochodzą...
-
Channel: Czechy
-
-
Piwo pszeniczne z browaru w Bayreuth. Po nalaniu do pokala pojawia się piękna biała czapa piany, gęsta i bardzo trwała, utrzymuje się do końca w postaci ok. jedno centymetrowego dywanika. Kolor złoto-pomarańczowy, jak na pszeniczniaka przystało, mętne, zapach delikatny, cytrynowy, lekko bananowy....
-
Channel: Niemcy
-
-
No to skoro jest temat, to należy się grzecznie przywitać. Takoż się witam i Was witam.
Jestem z Sosnowca, niedługo stuknie mi 30. Lubię dobre piwo. Od pewnego czasu smakuję, wczytuję się, poszukuję i nawet piszę o tym...
http://piwnepodroze.blogspot.com/...-
Channel: Przedstaw Się!
2012-07-13, 14:31 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment