BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Nawet się nie zorientowałem kiedy mi stuknęła 500. Trochę to długo trwało, ale jakoś do niej dotarłem. Myślę że z drugą pięćsetką pójdzie mi szybciej.
Gratulacje dla Chrisa i Fteo
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Ja oczywiście gratuluję Bombadilowi13
Wow!!! Dziękuję!!!!
Nawet nie zauważyłem kiedy to się stało!
Przypadkiem natrafiłem na ten temat teraz i zauważyłem, że:
gdy ukaże się właśnie ten post (686) znajdę się na zaszczytnej 100 pozycji w kategorii ilość postów. To ci dopiero jubileusz
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
Wow!!! Dziękuję!!!!
Nawet nie zauważyłem kiedy to się stało!
Przypadkiem natrafiłem na ten temat teraz i zauważyłem, że:
gdy ukaże się właśnie ten post (686) znajdę się na zaszczytnej 100 pozycji w kategorii ilość postów. To ci dopiero jubileusz
Przesunąłeś się na zaszczytne miejsce 99. Przy okazji sprawdziłem swoje miejsce. 59.
Ostatnia zmiana dokonana przez sibarh; 2006-04-21, 14:32.
A co tam...Pewnie, że się wpiszę. W końcu nie codziennie człowiek 500 pościków przekracza. Taki mały Rubikon
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Znalazłem to piwo w Dino. Ostatnia butelka kosztowała 4,69zł. Dużo, ale myślę sobie, spróbuję. Może to piwo pokaże jakiś smak. I mamy niespodziankę. Piwo ma smak. Barwa słomkowa. Piana niezła. Zapach chmielowy. W smaku chmiel, delikatny nuty ziołowo-słodkawe. Dość oryginalny w smaku...
W ciągu ostatniego roku zwiedziłem Polskę wzdłuż i wszerz w ramach delegacji. W ramach wyjazdów rozglądałem się po sklepach za lokalnymi piwami. Nie znając wówczas browar.bizu moje poszukiwania były praktycznie skazane na porażkę. Odkąd jestem na tym forum poznałem wiele godnych uwagi...
Duży też chce się podpiąć pod piwną rewolucję, więc zmienia etykiety na kraftowy minimalizm i chmieli czym popadnie. Nie inaczej uczynił także pozostający od początku w rękach rodziny Robinsonów browar ze Stockport, wypuszczając niedawno serię nowych piw, z których kilka trafiło w...
Comment