Uprasza się PiwoszkęTyską o zrobienie miejsca w swojej skrzynce.
FULL
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
Wzywa się dzisiejszego solenizanta (gisou), coby między jednym a drugim toastem zrobił troszku mniejsca w PW
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pani Prezes Marusia proszona jest o posprzątanie skrzynki
NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
-
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Grrr... Prezesie, ja czytam wszystkie smsy w ciągu max. kilku minut, ale poza jednym parę dni temu, żadnych innych wiadomości od Browarowiczów na mym telefonie nie widać.
Ale skrzynkę ostatecznie mogę opróżnić (aczkolwiek mając mój nr tel, mój adres e-mail i nr gg, pisać do mnie pw...
)
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Wiadomość do jacera - niestety skrzynka jest pełna fulla. Tylko nie ta skrzynka, co trzeba.
Comment
Related Topics
Collapse
-
Coś się nabroiło w AleBrowarze
Były meldunki wcześniej o wycofaniu wybuchowych Mango Lassi ale wyszło tego więcej...
Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Wycofanie piwa z powodu ryzyka rozsadzenia butelki produktu
https://www.gov.pl/web/gis/ostrzez...-
Channel: Piwo - ogólne
2025-07-01, 17:05 -
-
Data jeszcze orientacyjna.
Rozgrzewajmy zimę solidną dawką piwnej rywalizacji!
Zima wydaje się nam jeszcze daleka , ale do zimowego XV Krakowski Konkurs Piw Domowych należy się zacząć przygotowywać już niedługo!
Dwa z sześciu stylów zostały opublikowane już w maju- a...2025-10-14, 06:46 -
Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie
„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...-
Channel: Islandia
2024-11-03, 01:56 -
-
Hazy IPA (single hop - Citra)
Ekstr. 15%
Alk. 5,6%
Aromat - chmielowy, cytrusowy mix i muśnięcie mango, w tle lekka słodowa nuta (a właściwie płatki owsiane)
Piana - wysoka, w spokojnym tempie opada do trwałego, cienkiego kożuszka
Barwa - słomkowo-żóltawa,...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-10-03, 01:20 -
-
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...-
Channel: Islandia
2024-09-28, 23:39 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment