W ostatniej kolejce przegrał zarówno Widzew, jak i Polonia Bytom. Widać, od razu, że połączeni w bólu Kiszot i mr-perez coś dzisiaj nie w sosie. Życzę dalszych udanych ataków na pieczarka, obserwuję je z rosnącym rozbawieniem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
W ostatniej kolejce przegrał zarówno Widzew, jak i Polonia Bytom. Widać, od razu, że połączeni w bólu Kiszot i mr-perez coś dzisiaj nie w sosie. Życzę dalszych udanych ataków na pieczarka, obserwuję je z rosnącym rozbawieniem.
Ty masz chyba jakąś manię prześladowczą skoro widzisz jakieś ataki na siebie.A z innej beczki,widzisz jak Ty innych atakujesz?
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? Mam wstać o 8 rano żeby napisać o porażce Polonii ze Śląskiem? Jeżeli tak myślisz to jesteś naprawdę chorym człowiekiem.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
W ostatniej kolejce przegrał zarówno Widzew, jak i Polonia Bytom. Widać, od razu, że połączeni w bólu Kiszot i mr-perez ....
Trzeba przyznać, że Kiszot i Perez połączeni w bólu to brzmi bardzo obiecująco .
Poza tym lepiej być wiernym kibicem przegrywającego Widzewa czy Polonii niż popierdziółką forumowym, który się wszystkiego czepia i stara się być zawsze najmądrzejszy.
Kibice Polonii i Widzewa łączcie się. Tak chce Pieczarek.
Po emocjonującym, decydującym meczu z dogrywkami i karnymi, Zagłębie pokonało Wisłę i zostało Mistrzem !!!
Piękny finał, szkoda że nie zakończony zwycięstwem Nafciarzy. Oglądałem mecz na telebimie w centrum miasta i takiej huśtawki nastrojów dawno nie przeżyłem. W przekroju całego sezonu Zagłębiu należał sie tytuł, ale ten finał równie dobrze mógł zakończyć się odwrotnym wynikiem. Za wicemistrzostwo Polski Wisły Płock - od 18 lat bez przerwy na podium
Może by było lepiej gdyby Petrochemia finansowała tylko piłkarzy ręcznych bo w fusbalu im się nie wiedzie.
Może by było lepiej gdyby Petrochemia finansowała tylko piłkarzy ręcznych bo w fusbalu im się nie wiedzie.
Był taki pomysł, w tym roku nawet, ale Orlen wycofał się z tego zamiaru. Na razie na rok, ale jeżeli Wisła spadnie z OE to jest to bardzo prawdopodobne rozwiązanie, pretekst jakiego Zarząd w Warszawie szuka juz od dłuższego czasu.
jeżeli kogoś interesuje siatkówka to zapraszam do Milicza 7 lipca na rewanżowy mecz pomiędzy
Polska - Brazylia
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Po emocjonującym dwumeczu z Vive Kielce, Wisła Płock zdobyła Puchar Polski w piłce ręcznej
Pierwszy mecz, rozegrany w Płocku zakończył się wynikiem 35-33 dla Wisły. W drugim, w Kielcach, na 95 sekund przed końcem meczu Vive prowadziło już 31-26 i już właściwie zaczęło świętować. Ale wtedy Wisła zdobyła 4 bramki z rzędu, ostatnią rzucając na 7 sekund przed końcem. Wynik 31-30 dla Vive, ale puchar jedzie do Płocka.
Byłem ciekaw jak dzisiaj w Warnie zagrają nasi siatkarze w LM.Wcześniejsze mecze z Chinami i Argentyną były ot takie sobie w naszym wykonaniu.
Mecz nie był łatwy ,ale zwycięski 3:1.Co do gry no cóż...
Oglądając spotkanie Francuzów z Włochami odniosłem wrażenie,że my jesteśmy sporo słabsi...
Czyżby nikt siatki wczoraj i dziś nie oglądał ?
Ja się musiałem męczyć w kompie po bułgarsku oglądać.
Nie żałuję
2 razy 3 do 1
Ahumba, a gdzie Ty przebywasz, że jesteś zmuszony mecze oglądać po Bułgarsku ?
Ja oglądam wszystkie mecze naszych siatkarzy, ale tu chyba jest małe zainteresowanie piłką siatkową.
Ja niestety wczoraj byłem w pracy ,dzisiaj w sumie też,ale oglądałem na zmianę Polska -Brazylia w kopaną i naszych w Spodku.Do tej pory w tej edycji obejrzałem większość spotkań.
30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...
18.08.2021 nasza ekipa postanowiła odwiedzić Šibenik. Oprócz zamiaru zwiedzenia zabytkowej starówki i zamku oczywiście był i cel piwny - Pivovara 022. Browarek funkcjonuje od 2017 roku tuż za północnymi rogatkami Šibenika (2 km od centrum miasta), jednak administracyjnie już w miejscowości...
W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
Drugi browar w Jablonci nad Nisou oficjalnie rozpoczął swą działalność w listopadzie 2021 roku, a pierwsze piwo miało swą uroczystą premierę dokładnie 16.12.2021. Najlepiej dojechać tu pociągiem do przystanku Jablonec nad Nisou zastávka, skąd 600 m piechotą. Kierujemy się w dół do...
Comment