Na stronie www.gazeta.pl w dziale sportowym jest napisane, że skoki z mistrzostw świata są zaliczane do punktacji Pucharu Świata. Inaczej - mistrzostwa są wymienione w terminarzu PŚ. Ale jeszcze - w kilka godzin po konkursie - nikt nie podliczył tych punktów zdobytych na mistrzostwach. Jak na razie Małysz jest więc nadal czwarty w klasyfikacji PŚ.
Przy piwie o sporcie
Collapse
X
-
Cały czas wierzyłem w Adama i udało się. Wspaniały sukces, kosmiczny skok. ADAM JEST WIELKI, dlatego też za zdrowie Adama Małysza
wypiliśmy dziś:
Książęce Lwówek Śl. x2
Lech Mocny x1
Spendrups x1
Warka x3
Tyskie x1
Palm x4
Fortuna x5
Heineken x1
Budweiser x1
Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Wisła pokazałą wielką klasę, szkoda bramki straconej pod koniec ale to stawia naszych piłkarzy w świetnej sytuacji przed rewanżem, byleby tylko Żurawskiego przestały boleć skośne mięśnie brzucha.
A Adam po chwilach załamania wreszcie coś wygrał i to od razu Mistrzostwa Świata Brawo
Jeśli daleh utrzyma taką formę to Puchar ma już w kieszeni.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
Konkurs drużynowy potwierdził wczorajszą bardzo dobrą formę Adama!!!
Znowu dwa najlepsze skoki zawodów
Adam jest znowu taki sam jak dwa lata temu, tak trzymać
Jeszcze wszystko możliwe w PŚ zwłaszcza że Hanawald już nie ten.
Dobrze też wypadli pozostali, z wyjątkiem pierwszego skoku Mateji.
Brawa dla całego zespołu!
Zdrowie Adama
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Niestety wyniki MŚ się nie liczą do punktacji PŚżąleną napisał(a)
Jak on leciał, ludzie, jak on leciał!!!
Ktoś wie, czy wyniki MŚ liczą się do Pucharu Świata?
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
No Adamowi (nie 16
)należą się wielkie BRAWA.To co pokazał na dużej skoczni było naprawdę wielkie.
Ale należą się też słowa uznania Norwegii.Japonii no i oczywiście Finlandii.Szczególnie Norwegowie i Japończycy pokazali ,jak bez wielkich gwiazd można siegnąć po medal.
Nie pokazali się natomiast Niemcy i Austryjacy.Mieć takich zawodników i wypaść tak blado
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
...i ja wychylam piwko za sukces Adama.Comment
-
No wiesz, może nie za skoki, ale...kiszot napisał(a)
No Adamowi (nie 16
)należą się wielkie BRAWA...
Teraz czekam na piątek, by zobaczyć, jak po raz drugi, Małysz zostaje Mistrzem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
A słyszałem że Adam16 też będzie skakał.
Ino że w sobote na giełde do Bytomia.Oczywiście giełdę staroci.
Ostatnia zmiana dokonana przez kiszot; 2003-02-25, 22:45.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
KIbice
Chodzi mi mianowice czy ktoś interesuje się na tym forum jakąś dziedziną sportu.Bo ja, jak to przystało na włocławiaka kibicuje Anwilowi Włocławek w ekstraklasie koszykówki mężczyzn.Poporoszę o odpowiedzi
.ANWIL RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Comment