pama napisał(a)
...Możesz oczywiście źle życzyć Ruchowi, kiedy będzie grał mecz z Odrą Opole
...Możesz oczywiście źle życzyć Ruchowi, kiedy będzie grał mecz z Odrą Opole
?? Ja żadnemu klubowi śmierci nie życzę ale akurat tych drużyn nie lubię. Jestem zwolennikiem zmniejszenia naszej ligi do 12 zespołów i nie chce żeby grały w niej takie kluby które nie mają kasy na płacenie kontraktów i olbrzymie długi. Przez to w Polsce mamy taka mizerie piłkarską. I na każdym kroku słyszy się np. że w takiej Poloni Warszawa zawodnikom nie chce się grać bo trener im się nie podoba. Widzew sprowadza zagranicznych graczy którzy nie umieją grać w piłkę choć ostatnio strzelili dwie bramki. No i jeszcze fakt iż po tym jak Leszek M. Został premierem wszyscy w Widzewie zaczęli się cieszyć że teraz to oni będą najlepsi. Troszkę mnie to zdenerwowało. Płock, ciekawa drużyna która jak już zostało powiedziane co sezon spada do II ligi a po roku wraca do I. Taki bogaty sponsor i co?? Sprzedaje się cały skład po awansie odstawiając zawodników którzy wywalczyli awans i sprowadza się nowych którzy niby są lepsi ale jakoś utrzymać się nie potrafią. Za to ich nie lubię!!!!! Górnik , ulubiony klub mojego taty
Czemu życzę im żeby spadli?? Z tego samego powodu co Ruchowi czyli po prostu wolę inne kluby niż te dwa.
??
,
A zresztą czy to takie ważne.
Ale widać ze klub jest uczciwy i nie chce wykorzystywać swoich znajomości
Ale widać ze klub jest uczciwy i nie chce wykorzystywać swoich znajomości
Comment