Jak i dlaczego tu trafiliście?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ART
    Nepo, 10th Anniversary Imperial Stout
    ART
    Double Coconut & Chocolate Double Pastry Imperial Stout

Jest laktoza, są kokosy, jest kakaowiec, są dodatki z magicznej szafy.
    Ale nie ma diacetylu ani dmsu. Wygląda właściwie.

Mocny słodki, przearomatyzowany alko-ulepek, pewnie przez to double x wszystko. 0,5l
    ...
    2025-05-12, 07:53
  • ART
    Katowice, Tadeusza Kościuszki 5, Serwis Cafe&Pub
    ART
    Jakieś trąby wpadły na pomysł połączenia serwisu/sklepu rowerowego z barem.

Pomysł bardzo dobry! Pochwalam! A dlaczego trąby?

Bo miejscówka serwisu/sklepu z dopiskiem Cafe&Pub ma wejście na rogu Konopnickiej / Kościuszki i wisi na drzwiach kartka że w soboty i niedziele...
    2025-04-30, 19:49
  • e-prezes
    Osjann, Hazy IPA
    e-prezes
    Tak jak tu pisałem miesiąc temu była promocja nowych piw browaru Osjann i w tym tego. W dniu premiery smakowało tak wybornie, że wypiłem 3. Teraz wiem dlaczego...

Kolega Gisou upierał się, że to APA bardziej niż IPA, ale w każdym bądź razie jest to wersja "session". Na...
    2025-04-07, 16:00
  • bastion
    Armenia, Erewań, Tamanian 67, T Philosophy.
    bastion
    Tuż pod kaskadami za olbrzymim pomnikiem Tamaniana, od tamtego roku działa browar restauracyjny T Philosophy..
    Najbliższa okolica jest pełna turystów, więc działalność restauracji jest ukierunkowana wybitnie pod nich oraz generalnie dla osób z grubym portfelem.

Sam lokal...
    2025-03-25, 22:19
  • e-prezes
    Galway Bay, Ostara
    e-prezes
    Nie wiem dlaczego kupując to piwo we włoskiej knajpce Birra Cerqua (gościnne krany) byłem przekonany, że jest to włoskie piwo. Może dlatego, że nazwa brzmiała dość tajemniczo (nie angielsko) i po szybkim sprawdzeniu co ta nazwa oznacza nie wzbudziło to moich wątpliwości. A powinno, ale...
    2023-02-16, 21:57
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...