Wkurza mnie sposób w jaki Hanni okazuje radość, nie znoszę na to patrzeć jak po skoku zadaje ciosy piąstkami, dlatego nie lubię jak wygrywa, ze Schmittem była inna sytuacja, można było zneść radość tego gościa. Jeżeli już ktoś ma wygrywać z Małyszem to tylko nie Hannavald. Reszta może chociaż nie za często.
Skoczył dalej w sumie o pół metra a to w skokach jest niczym - wtedy przeważnie ważniejsze są noty.
Wkurza mnie sposób w jaki Hanni okazuje radość, nie znoszę na to patrzeć jak po skoku zadaje ciosy piąstkami, dlatego nie lubię jak wygrywa, ze Schmittem była inna sytuacja, można było zneść radość tego gościa. Jeżeli już ktoś ma wygrywać z Małyszem to tylko nie Hannavald. Reszta może chociaż nie za często.
Całkowicie się z tobą zgadzam - cieszyłem się jak dziecko jak przegrał w 1 dzień z Hautamekim.
Dla mnie Schmitt jest gość od czasu jak się dowiedziałem, że wyłożył własną kasę na leczenie Kobieliewa po jego wypadku w Planicy. Na dodatek studiuje jednocześnie ekonomię i ichni AWF. Mimo tego, że pewnie ma ITS, to nie w kij dmuchał.
Hannawald jest tylko kucharzem - amatorem, i to kiepskim, bo sam nie je tego, co zrobi.
15.01 otworzono w Harrachovie browarorestauracje, właściciel p. Novosad. Będziesz miał więc możliwość spróbować.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Tu mi się najbardziej podobało w Skoczowie, Klimat jak z lat 80, wystrój z lat 90, w zasadzie sami miejscowi. Trafiłem na konkurs skoków więc jeszcze emocje sportowe były. Do picia, przepyszny, naprawdę przepyszny, tak dobrego piwa dawno nie piłem - Racibórz, podany w firmowej, ciężkiej,...
W 53. numerze Piwowara, magazynu dla domowych piwowarów, znajdziemy solidną dawkę inspiracji, wiedzy i humoru. W wywiadzie numeru bohater zdradza, jak z hobby można zrobić pełen etat, a dział stylów skupia się na klasykach w nowym wydaniu: rzemieślniczych lagerach, pilsach i recepturze, która...
W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
Dubno jest obowiązkowym punktem do odwiedzenia w tej części Ukrainy. Zamek który jest symbolem miasta, ściąga rzesze turystów zwłaszcza z Polski.. Na jego zwiedzenie nie potrzeba jednak zbyt wiele czasu i zwłaszcza w gorące dni trzeba gdzieś przepłukać gardło. Miejsc gdzie można napić...
Mózg Peruna czyli Adam Czogalla, warzone według własnych receptur piwa pod tym szyldem przedstawił szerokiemu gronu piwoszy po raz pierwszy w połowie 2014 roku. Wtedy to rozpoczęła się jego profesjonalna działalność piwowarska choć na razie kontraktowo w browarach Zodiak i Wąsosz. Jednak...
Comment