BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Hannavald deklasuje
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Tu mi się najbardziej podobało w Skoczowie, Klimat jak z lat 80, wystrój z lat 90, w zasadzie sami miejscowi. Trafiłem na konkurs skoków więc jeszcze emocje sportowe były. Do picia, przepyszny, naprawdę przepyszny, tak dobrego piwa dawno nie piłem - Racibórz, podany w firmowej, ciężkiej,...
-
Channel: Śląskie
2022-02-16, 16:15 -
-
W 53. numerze Piwowara, magazynu dla domowych piwowarów, znajdziemy solidną dawkę inspiracji, wiedzy i humoru. W wywiadzie numeru bohater zdradza, jak z hobby można zrobić pełen etat, a dział stylów skupia się na klasykach w nowym wydaniu: rzemieślniczych lagerach, pilsach i recepturze, która... -
W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...-
Channel: Niemcy
-
-
Dubno jest obowiązkowym punktem do odwiedzenia w tej części Ukrainy. Zamek który jest symbolem miasta, ściąga rzesze turystów zwłaszcza z Polski.. Na jego zwiedzenie nie potrzeba jednak zbyt wiele czasu i zwłaszcza w gorące dni trzeba gdzieś przepłukać gardło. Miejsc gdzie można napić...4 Photos
-
Channel: Ukraina
2021-09-10, 20:02 -
-
Mózg Peruna czyli Adam Czogalla, warzone według własnych receptur piwa pod tym szyldem przedstawił szerokiemu gronu piwoszy po raz pierwszy w połowie 2014 roku. Wtedy to rozpoczęła się jego profesjonalna działalność piwowarska choć na razie kontraktowo w browarach Zodiak i Wąsosz. Jednak...-
Channel: Browary polskie
2018-04-04, 02:26 -
- Loading...
- Koniec listy.