Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Milionerzy się kończą

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• bastion
    Ukraina, Brovary, Janczenka 2, ABC Brewery [Bez wyszynku]
    bastion
    Niewielki kompleks handlowo-przemysłowy, zagospodarowany przez małe firmy, znajduje się praktycznie na wjeździe do miasta Brovary od strony Kijowa.
    Szeroką dwupasmówką ze stolicy jedzie się kilkanaście minut, a przynajmniej z jego obrzeży.
    Transport publiczny jak metro czy tramwaje...
    2023-02-14, 20:50
  • e-prezes
    Włochy, Mediolan, Camillo Golgi 60, Birrificio Lambrate
    e-prezes
    Nie wiem jak tam trafiłem, ale z racji, że nocowałem w okolicy trudno było nie wpaść następnego dnia, gdy pub przy Adelchi 5 był jeszcze nieczynny, jak większość innych browarów i knajpek w tej części miasta. Czynny jest od 12, więc część wpada tam na lunch, a młodzież po zajęciach....
    2022-10-21, 13:34
  • AaLeX
    Frankfurter Brauhaus, Pilsator Ungezähmt 6.0
    AaLeX
    Piwo jak nazwa wskazuje ma 6,0% alkoholu. Piana obfita, ale szybko spadła do delikatnego kożucha. Barwa, jasny bursztyn. Zapach, owocowy słód. Smak słodowy, w tle, delikatna goryczka. Dość delikatny smak, jak na deklarowaną moc. Piwo dla miłośników mocnych piw jest na pewno ciekawą alternatywą,...
    2021-07-23, 12:24
  • tomaszjanczyk
    Pierwsza próba - pytanie na CITO
    tomaszjanczyk
    Jestem nowy, więc po pierwsze witam wszystkich serdecznie.

W skrócie. Pierwsza próba zrobienia piwa. Brewkit + słód. Fermentor, nastaw 23l.

Zaczynałem około 16:00.

Zagotowałem brewkit + słód, rozrobiłem z zimną wodą do 23l. W międzyczasie uwodniłem...
    2020-04-22, 09:46
  • e-prezes
    Beera Meiselsa 9, Beer Street
    e-prezes
    Tak to bywa, gdy ulice mają podobne nazwy np. Stachowicza i Stachiewicza oraz w tym przypadku Meisselsa i Meissnera, że trafi się nie tam gdzie trzeba. Zwykle jest to "kula w płot", ale w tym wypadku zamiast do Świat Kraftu można trafić do Beer Street co nie jest złym rozwiązaniem, bo...
    2019-11-22, 12:35
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...