Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Kiepscy bez Waldusia !!!!!

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• WujekDrut
    A serial o piwie?
    WujekDrut
    Może serial to zbyt mocne słowo, ale jeśli coś ma 4 odcinki to chyba jest już serialem?
    Nie wiem czy mogę tutaj, bo to w sumie kryptoreklama i mojej kapeli, i browaru Beer City i jeśli temat wyleci to trudno. A jeśli zostanie przeniesiony gdzie indziej - to jak najbardziej (przepraszam,...
    2016-08-23, 18:27
  • MarcinKa
    Kellers, Gold
    MarcinKa
    Jasne niefiltrowane, parametrów nie znam.
    Kolor złoty, mętny.
    Piana biała, mała, niezbyt trwała, słaba.
    Zapach słodowy, zbożowy, lekki.
    Smak słodowy z lekką goryczką, piwo pełne.
    Wysycenie niskie.
    Opakowanie to ciężki firmowy kufel.
    Piwo...
    2017-05-24, 22:58
  • wpadzio
    Belhaven, Intergalactic Dry Hop Lager
    wpadzio
    Ciąg dalszy zabawy w serial pod tytułem "Duży udaje małego". Należący do Green Kinga szkocki Belhaven od kilku lat mniej (częściej), lub bardziej (rzadziej) udanie wchodzi na terytoria zarezerwowane do tej pory dla rzemieślników czy kraftowców. Na jego usprawiedliwienie można tylko...
    2016-11-26, 19:59
  • Jimmy_jb
    Pruszcz Gdański, Powstańców Warszawy 5, Bar Zacisze
    Jimmy_jb
    Wiekowy lokal usytuowany niedaleko dworca pkp, niemalże tuż pod wiaduktem. W tym miejscu na początku dwudziestego wieku był główny przejazd kolejowy i obok niego powstała gospoda prowadzona przez niejakiego Mullera - to właśnie w tym ceglanym budynku pamiętającym lepsze czasy mieści się...
    2016-11-18, 21:49
  • slavoy
    Telewizyjna reaktywacja browaru w Sobótce
    slavoy
    Informacja zaszłyszana przed chwilą w Telexpresie. Telewizja Polska kręci w Sobótce, a głównie w tamtejszym browarze nowy serial o głupawym tytule "Warto Kochać". Serial ma opowiadać o pewnym małym miasteczku, do którego przyjeżdża bezwzględny biznesmen chcący reaktywować browar....
    2005-10-08, 16:22
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...