Kiepscy bez Waldusia !!!!!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ppns
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.10
    • 1737

NoLeafClover napisał(a)

Lepsi kiepscy niż landrynkowaty klan z miernym aktorstwem czy m jak miłość albo te brazylijskie i kolumbijskie badziewia
    [..]
    Tak , trzeba przyznać , że klany , złotopolice , plebanie to kiczowate seriale bez akcji , służą tylko zapełnianiu czasu antenowego. Kiepscy to nie jest finezyjna sztuka , ale stoją na wyższym poziomie , niż w/w.
    piwoppns@wp.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• WujekDrut
      A serial o piwie?
      WujekDrut
      Może serial to zbyt mocne słowo, ale jeśli coś ma 4 odcinki to chyba jest już serialem?
      Nie wiem czy mogę tutaj, bo to w sumie kryptoreklama i mojej kapeli, i browaru Beer City i jeśli temat wyleci to trudno. A jeśli zostanie przeniesiony gdzie indziej - to jak najbardziej (przepraszam,...
      2016-08-23, 19:27
    • MarcinKa
      Kellers, Gold
      MarcinKa
      Jasne niefiltrowane, parametrów nie znam.
      Kolor złoty, mętny.
      Piana biała, mała, niezbyt trwała, słaba.
      Zapach słodowy, zbożowy, lekki.
      Smak słodowy z lekką goryczką, piwo pełne.
      Wysycenie niskie.
      Opakowanie to ciężki firmowy kufel.
      Piwo...
      2017-05-24, 23:58
    • wpadzio
      Belhaven, Intergalactic Dry Hop Lager
      wpadzio
      Ciąg dalszy zabawy w serial pod tytułem "Duży udaje małego". Należący do Green Kinga szkocki Belhaven od kilku lat mniej (częściej), lub bardziej (rzadziej) udanie wchodzi na terytoria zarezerwowane do tej pory dla rzemieślników czy kraftowców. Na jego usprawiedliwienie można tylko...
      2016-11-26, 20:59
    • Jimmy_jb
      Pruszcz Gdański, Powstańców Warszawy 5, Bar Zacisze
      Jimmy_jb
      Wiekowy lokal usytuowany niedaleko dworca pkp, niemalże tuż pod wiaduktem. W tym miejscu na początku dwudziestego wieku był główny przejazd kolejowy i obok niego powstała gospoda prowadzona przez niejakiego Mullera - to właśnie w tym ceglanym budynku pamiętającym lepsze czasy mieści się...
      2016-11-18, 22:49
    • becik
      Konkurs na najładniejszą etykietę/serię krajową
      becik
      Rośnie liczba browarów, a z nią cała masa etykiet na piwo. W wielu krajach są konkursy na najładniejszą etykietę bądź serię etykiet. Zastanawiam się czy na tym portalu miałoby to sens i jakiekolwiek możliwości aby wybrać najładniejszą polską etykietę danego roku bądź ich serie....
      2015-11-22, 22:42
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...