Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Browar jak narkotyk??

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• zythum
    10 lecie Squatu Rozbrat - 10 dni w sierpniu
    zythum
    10 lat Rozbratu

1994-2004 Rozbrat ma 10 lat! - ten wyjątkowy jubileusz trzeba uczcić w wyjątkowy sposób! Dlatego przygotowaliśmy dla Was 10 dni na 10-lecie Rozbratu, podczas których chcemy zaprezentować przekrój aktywności środowiska z którym Rozbrat się utożsamia, lub...
    2004-06-07, 11:31
  • dadek
    Lębork, Pionierów 13, Browar AleBrowar
    dadek
    Już niedługo będzie rok jak chłopaki z AleBrowaru wypuścili swoje piwa z własnych garów we własnym browarze. Ja odwiedziłem Lębork Nowy Świat (bo w tej dzielnicy mają swoją siedzibę) 20.02.2018. Byłem umówiony z Arkiem Wentą, który pomimo kupy roboty oprowadził mnie po swoim gospodarstwie...
    2018-02-24, 19:26
  • Buzz11
    Temperatura - problem z mierzeniem i wydajnością
    Buzz11
    Za mną już kilka warek, ale przy prawie każdej walczę z niską wydajnością w granicach 50-60%. Ostatnio robiłem witbiera z zestawu BA i zamiast 20l 13BLG wyszło mi 16,5l 12BLG... Starałem się robić wszystko jak najdokładniej - odpowiednia temperatura wody do wysładzania, powolne wysładzanie...
    2017-04-19, 13:20
  • WojtekRosinski
    Abramowszczyzna
    WojtekRosinski
    Witam
    Jestem członkiem Kolektywu Rozbrat. Od paru lat organizujemy Abramowszczyzne czyli spotkanie środowisk anarchistycznych i wolnościowych na skłocie Rozbrat w Poznaniu. www.rozbrat.org Jesteśmy środowiskiem otwartym na rożne oddolne inicjatywy i chcieliśmy zaprosić osoby same robiące...
    2005-07-29, 00:50
  • Czapayew
    Sport a piwo
    Czapayew
    Wszystkim zainteresowanym polecam dwa artykuły z dziesiejszego "Tempa/Przegladu Sportowego":
    "Co kraj, to obyczaj" oraz "Napój Grizzlies": http://sports.pl/gazeta/iso_tempo (szukać pod "Informacje")

A teraz mały cytacik z tego, czego brak...
    2002-12-30, 15:52
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...