Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Akte X ???

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• metalsrem
    Piwo dla restauracji Bąkowo Zohylina - gdzie warzone?
    metalsrem
    Podczas pobytu w Zakopanem, jadłem obiad w restauracji Bąkowa Zohylina. Wśród oferty piwnej mieli swoje piwo jasne i ciemne. Niestety nie chcieli ujawnić jak nazywa się browar warzący dla nich te piwa. Z tego co się dowiedziałem jest to browar czeski, a piwa mają ekstrakt po 12 plato oraz...
    2017-08-08, 09:16
  • anteks
    Konkursy Piw Domowych 2017
    anteks
    Konkursy Piw Domowych

18.03.2017 III KPD w Zielonej Górze
    FB
    kategoria

White IPA [13,5-16 blg]

19.03.1017 VI Szczeciński KPD info FB

- Single Polish Hops Pils
    - American Saison/Farmhouse Ale
    - Oatmeal Stout...
    2016-11-20, 17:38
  • piech5
    "Jak Browarnik Uratował Święta"
    piech5
    Pozostańmy w klimacie świątecznym oto kolejna historia:

Był przecudowny przedświąteczny poranek kiedy to Stary Browarnik wędrował przez świat ze swoją misją szerzenia wśród wszystkich ludzi smaku cudownego piwa ambrosjus. Lecz nie był to taki zwykły przedświąteczny...
    2007-06-27, 17:08
  • Hubert87
    Kilka pytań początkującego piwowara
    Witam wszystkich,

Jestem tutaj nowy, tydzień temu uwarzyłem swoją pierwszą warkę z brewkita - lager, coopers

Potrzebuje rady i i mam nadzieje że mi pomożecie.

Wszystko zrobiłem zgodnie z przepisem starając się unikać podstawowych błędów (np....
    2016-02-11, 16:20
  • Chmielarz
    Skąd chmiel do polskiego piwa
    Chmielarz
    Carlsberg Polska cała produkcja bez polskiego chmielu. Dla potrzeb tego koncernu, głównego sponsora rozgrywek Euro 2012 w Polsce, polski rząd tworzy specjalne ustawy. Koncern odwdzięcza się i w ramach patriotyzmu gospodarczego, wprowadza zakaz używania do produkcji polskiego chmielu. Nie jest...
    2012-02-03, 19:23
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...