BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Multiplayer - Sync war
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 100 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Dzień dobry,
Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.
Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...-
Channel: Kolekcjonerstwo
2024-01-20, 14:24 -
-
Skrzynka
https://www.browar.biz/privatemessage/index
wybierasz dany folder zaznaczasz wiadomości do usunięcia, klikasz na górze usuwanie, potwierdzasz i wiadomości idą do folderu Thrash / śmieci.
po porządkach w folderach zaglądasz do Thrash / śmietnik wybierasz wszystko...-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
2022-08-23, 19:14 -
-
Dzię dobry, to ja. Czasem coś napisałem, czasem uwarzyłem. Pomożecie? Ankieta, anonimowa, niedługa (ca 60 kliknięć). Pomóżcie Dobrzy Ludzie. ART, wywal to w kosmos jak zaśmiecam (możesz mi pousuwać posty w message Center? nie mogłem do Ciebie nic wysłać bo limit przekroczony a nie umiem...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Browar restauracyjny w Gurgaon
Dojazd: na stacji metra Sikandarpur, am przesiadamy na kolejną linię metra (krótką, zaledwie 6 stacji i drogą) i nią jedziemy do stacji Cyber City.
Tam ok. 200m od niej znajduje się bardzo eleganckie centrum handlowe, sam browar jest na drugim...-
Channel: Indie
2015-05-10, 11:59 -
-
Witam
Przymierzam się do zakupu w miarę profesjonalnego garnka do warzenia piwa. Zrobiłem małe rozeznanie na rynku i wybór padł na 2 marki: Tomgast i Hendi. W związku z powyższym mam kilka pytań zanim dokonam zakupu:
1. Przymierzam się do garnka 50L. Cel: wycisnąc jak najwięcej...-
Channel: Sprzęt
-
- Loading...
- Koniec listy.