Multiplayer - Sync war

Collapse
X
Collapse
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cocobango
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.04
    • 818

Multiplayer - Sync war

Może miałby ochotę ktoś sobie postrzelać w sieci w grze typu multiplayer - Sync War?
    Jak tak, to zapraszam tu, ja w to katuje wraz z innymi ludzmi, tak dla odprężenia. Oczywiście jako Coco...

... i słówko do ARTa, jeżeli uzasz to za reklamę czy coś takiego to nie ochrzaniaj mnie tylko wywal ten post na cyber śmietnik.
    ...albo ochrzań i wywal to na cyber śmietnik

Related Topics

Collapse

• PK44
    Oddam resztki kolekcji mojego ojca
    PK44
    Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
    Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
    2024-01-20, 15:24
  • ART
    Jak posprzątać w skrzynce PW
    ART
    Skrzynka
    https://www.browar.biz/privatemessage/index

wybierasz dany folder zaznaczasz wiadomości do usunięcia, klikasz na górze usuwanie, potwierdzasz i wiadomości idą do folderu Thrash / śmieci.
    po porządkach w folderach zaglądasz do Thrash / śmietnik wybierasz wszystko...
    2022-08-23, 20:14
  • banaszek
    Ankieta do magisterki - Banaszek prosi o wsparcie :-)
    banaszek
    Dzię dobry, to ja. Czasem coś napisałem, czasem uwarzyłem. Pomożecie? Ankieta, anonimowa, niedługa (ca 60 kliknięć). Pomóżcie Dobrzy Ludzie. ART, wywal to w kosmos jak zaśmiecam (możesz mi pousuwać posty w message Center? nie mogłem do Ciebie nic wysłać bo limit przekroczony a nie umiem...
    2022-03-10, 11:35
  • becik
    Indie, Gurgaon, Cyber Hub, DLF Cyber City, Soi 7 Pub&Brewery
    becik
    Browar restauracyjny w Gurgaon
    Dojazd: na stacji metra Sikandarpur, am przesiadamy na kolejną linię metra (krótką, zaledwie 6 stacji i drogą) i nią jedziemy do stacji Cyber City.

Tam ok. 200m od niej znajduje się bardzo eleganckie centrum handlowe, sam browar jest na drugim...
    2015-05-10, 12:59
  • Browar_Kaczka
    Gar do warzenia_Tomgast vs Hendi
    Browar_Kaczka
    Witam
    Przymierzam się do zakupu w miarę profesjonalnego garnka do warzenia piwa. Zrobiłem małe rozeznanie na rynku i wybór padł na 2 marki: Tomgast i Hendi. W związku z powyższym mam kilka pytań zanim dokonam zakupu:
    1. Przymierzam się do garnka 50L. Cel: wycisnąc jak najwięcej...
    2016-07-13, 22:13
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...