A dla mnie to brzmi jak "jestem krowa - daję mleko". Zgadzam się z przedmówcami odnośnie Shanii Twain, Rozynka i Blue Cafe.
No i absolutnie nie do piwa są najnowsze wypociny Metalliki pt. "St. Anger".
Co do Ich Iluśtam to się zgadzam w całej rozciągłości A ja teraz słucham Chill-out Cafe Marka Niedźwieckiego i naprawdę dobrze się przy tym piwkuje i forumuje
Do anty-piwnej muzyki dodałbym jeszcze Perfect, nachalnie promowany przez RMF oraz córunię tatunia z Perfectu, P. Markowską, nachalnie promowaną również przez wspomnianą rozgłośnię i pchaną w górę przez tatunia.
Do picia piwa zniechęca także około 40-letnia kobieta będąca emocjonalnie na poziomie nastolatki śpiewająca w zespole BAJM.
W programie tradycyjnie:
Gościnne browary
Specjalne piwo urodzinowe
Foodtrucki
Słońce, muzyka & chill
Jeszcze nie podano, kto oprócz Artezana będzie wystawiał piwka...
W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza"....
Takie browarki to lubię, cisza spokój, a wokół browaru same pola. Ptaszki śpiewają, gdzieś w oddali kombajn kosi zboże, a my w tak pięknych okolicznościach przyrody sączymy smaczne piweczka, no życie jest piękne .
Miejscem założenia rodzinnego browaru jest...
Z okazji 10 urodzin przygotowano coś absolutnie wyjątkowego – 10 premierowych piw, stworzonych we współpracy z zaprzyjaźnionymi browarami z całej Polski!
Dodatkowo Czeka:
unikalna selekcja piw warzonych specjalnie na tę okazję
konkursy i nagrody dla naszych gości
dobra muzyka...
GUINNESS BEZ LIMITU za 89 PLN, pyszne irlandzkie jedzenie i świetna muzyka na żywo w wykonaniu Kamila Badziocha!. W menu min. Irish Stew z jagnięciną, Kidney Pie na Guinnessie i Biodrówka jagnięca w sosie miętowym.
Comment