A dla mnie to brzmi jak "jestem krowa - daję mleko". Zgadzam się z przedmówcami odnośnie Shanii Twain, Rozynka i Blue Cafe.
No i absolutnie nie do piwa są najnowsze wypociny Metalliki pt. "St. Anger".
Co do Ich Iluśtam to się zgadzam w całej rozciągłości A ja teraz słucham Chill-out Cafe Marka Niedźwieckiego i naprawdę dobrze się przy tym piwkuje i forumuje
Do anty-piwnej muzyki dodałbym jeszcze Perfect, nachalnie promowany przez RMF oraz córunię tatunia z Perfectu, P. Markowską, nachalnie promowaną również przez wspomnianą rozgłośnię i pchaną w górę przez tatunia.
Do picia piwa zniechęca także około 40-letnia kobieta będąca emocjonalnie na poziomie nastolatki śpiewająca w zespole BAJM.
W programie tradycyjnie:
Gościnne browary
Specjalne piwo urodzinowe
Foodtrucki
Słońce, muzyka & chill
Jeszcze nie podano, kto oprócz Artezana będzie wystawiał piwka...
Pozlovice to miasteczko położone niedaleko uzdrowiska Luhačovice, tak dosłownie pięć kilometrów od. Mieścinę otacza zalesiony krajobraz zdominowany przez szczyt Pogórza Vizovickiego - Komonec. Szczyt ten jest częstym celem podróży turystów, rowerzystów i przebywających w okolicy kuracjuszy....
W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza"....
Stsounkowo niedawno, bo bodaj przed rokiem otwarty browar restauracyjny. Zarazem w cetrum Ostrowca jak i na uboczu.
W czwartkowe popołudnie zastałem niewielu gości. Oprócz sali restauracyjnej, neutralnej w odbiorze z widokiem na warzelnię i tanki plusem jest także taras wychodzący na bezludną...
Frymburk to malownicze miasteczko w kraju południowoczeskim, położone na półwyspie Lipna, a jego historia sięga XIII wieku. Od roku 2024 miasteczko nosi miano uzdrowiska. Na małym, urokliwym ryneczku pośród ciągu kamienic stoi pensjonat/restauracja/browar- Markus.
Początek swojej działalności...
Comment