Ciekaw jestem kiedy ja się odwdzięcze.  

Musze Ci Uszok73 przyznać, że podobnego tematu, który ponoć jest w innym dziale nie widziałem. Pomysł mi się podoba. Wracając do tej fotki z pisuarem
 Musze Ci Uszok73 przyznać, że podobnego tematu, który ponoć jest w innym dziale nie widziałem. Pomysł mi się podoba. Wracając do tej fotki z pisuarem  to zostałem juz wcześniej poinformowany, że piwa obojętnie jakie by ono nie było do "urny" się nie porównuje. Ale fotka była wystrzałowa...
 to zostałem juz wcześniej poinformowany, że piwa obojętnie jakie by ono nie było do "urny" się nie porównuje. Ale fotka była wystrzałowa...

Rany jeszcze jutro szkoła i wolny weekend. Juz się doczekać nie mogę. A co będę robił? Chyba wiadomo. W piątkowy i sobotni wieczór wybiorę się do pubu z przyjaciólłmi. Ach się rozmażyłem...
  Rany jeszcze jutro szkoła i wolny weekend. Juz się doczekać nie mogę. A co będę robił? Chyba wiadomo. W piątkowy i sobotni wieczór wybiorę się do pubu z przyjaciólłmi. Ach się rozmażyłem... 

Chlip
 Chlip Próbowałem go włączać i wyłączać, ale cóż, chciał silnej ręki, to dostał.
 Próbowałem go włączać i wyłączać, ale cóż, chciał silnej ręki, to dostał.

)
 ) 

Comment