BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Ballantines w cenie wyborowej
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Sklep Ballantines w Warszawie przy Puławskiej 22 wprowadził do oferty piwa angielskie. Zajrzałem tam dziś, na razie niestety mają tylko dwa rodzaje - Fuller's London Pride i Organic Honey Dew, również Fullersa. Panie zapewniły, że wkrótce oferta się poszerzy. Zobaczymy.
-
Channel: Mazowieckie
2011-03-15, 15:06 -
-
W sklepach objętych promocją do 4 butli Wyborowej dają breloczek, do 6 kufel zaś do 10 firmową koszulkę. Promocja zauważona w Augustowie.-
Channel: Promocje piwne
-
-
W Magazynie Wyborowej z zeszłego czwartku (nigdy nie przyzwyczaję się do tej nowej debilnej nazwy) rozmowy z klientami McDonalda w Lesznie. Mówi Aneta (lat 20) z Grodziska Wielkopolskiego:
U nas nie ma takich fajnych miejsc. A my jesteśmy bardzo rozrywkowe. A tu można i smacznie...Tak15,63%5Nie59,38%19Mam nawet bardziej, niż oryginalny, bo w promocji i z czterema paskami zamiast trzech25,00%8-
Channel: Przy piwie
-
-
Tradycyjne wakacyjne wojaże skłoniły mnie do refleksji, że w Polsce mamy do czynienia, nie z wielką trójką ale z parszywą piątką, polskiego przemysłu browarniczego.
Co skłoniło mnie do zrównania przykładowej, przebrzydłej KP z RU czy Perłą? Nie miliony hektolitrów ale podejście...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Od soboty w warszawskich sklepach Ballantine's przy zakupie 4 dowolnych piw Fuller's szklanka nonic w prezencie. Szczegóły i adresy sklepów: http://www.sklep-ballantines.pl/blog...i-szklanka.jpg
Na Kruczej do wyboru London Pride, London Porter, ESB i IPA...-
Channel: Promocje piwne
-
- Loading...
- Koniec listy.